Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Το "πόθεν έσχες" διαψεύδει τη Σοφία Βούλτεψη

Tο πόθεν έσχες της Σοφίας Βούλτεψη διαψεύδει τον ισχυρισμό της ότι είναι... ακτήμων και δεν διαθέτει κανένα ακίνητο. Η υφυπουργός συνελήφθη ψευδόμενη για τη δήλωσή της (στα "Παραπολιτικά FM") ότι "δεν έχω ακίνητα". Η πραγματικότητα είναι ότι έχει και σπίτι και εξοχικό και ακίνητα μέσα σε δάσος στην Πεντέλη.

Σύμφωνα με το πόθεν έσχες που έχει καταθέσει στη Βουλή η Σ. Βούλτεψη διαθέτει:...
  
* Διαμέρισμα στη Γλυφάδα 239 τ.μ. που "συμπληρώνεται" από 130 τ.μ. βοηθητικών χώρων. Το οικόπεδο συνολικά είναι 402 τ.μ. Το διαμέρισμα αγοράσθηκε το 1985 και είναι κατά 100% στην πλήρη κυριότητα της Σ. Βούλτεψη.

* Οικία στην Αγία Μαρίνα (Λαγονήσι). Προφανώς πρόκειται για το εξοχικό της υπουργού. Είναι οικόπεδο 516 τ.μ. επί του οποίου βρίσκεται οικία 71,36 τ.μ. και ανήκει κατά 50% στην πλήρη κυριότητα της Σ. Βούλτεψη.

* Πάνω από 2.000 τ.μ. στο Ντράφι (μαζί με τον σύζυγό της Θανάση Αγγελόπουλο). Ουσιαστικά πρόκειται για δύο οικόπεδα μέσα σε (σύμφωνα με όσα δηλώνει η ίδια στο πόθεν έσχες της) δάσος συνολικής έκτασης 2.019,16 τ.μ. Η Σ. Βούλτεψη και ο σύζυγός της διαθέτουν έκαστος εξ αδιαιρέτου το 0,0825% της δασικής έκτασης, που συνολικά φτάνει τα 1.224.000 τ.μ.

* Αγροτεμάχιο 750 τ.μ. στην Αγία Αικατερίνη στη Μάνδρα. Το οικόπεδο ανήκει κατά 75% στην πλήρη κυριότητα της Σ. Βούλτεψη, ενώ, όπως διευκρινίζει, "δεν υπάρχει συμβόλαιο", καθώς είναι κληρονομιά από τον πατέρα της.

Από avgi