Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Τι κάνεις με έναν άβουλο, ανεπαρκή, εγκληματία, δημαγωγό, τεμπέλη και πολιτικά επιπόλαιο, «ανύπαρκτο» αντίπαλο;

Άμα είσαι ο Καμίνης που παρομοίως χαρακτήριζε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, τον προσλαμβάνεις! Ήμαρτον, φίλε μου...


Γράφει ο Θάνος Τάκης     
 

Πηγαίνοντας μερικούς μήνες πίσω, αντιγράφουμε από τον Τύπο της εποχής: «Δεν έχει λάβει ούτε μια φορά το λόγο στην Ολομέλεια. Η μόνη δουλειά που είχε κάνει είναι δύο ερωτήσεις στον κ. Δένδια. Είναι ανύπαρκτος βουλευτής».

Αυτά παρατηρούσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Καμίνης, σε συνέντευξή του στο Mega, τον Απρίλιο του 2014, δηλαδή πέντε μήνες προηγουμένως. Και επειδή...
από κάποιους θεωρείται ψύχραιμος τεχνοκράτης, υποθέτω ότι ο ως άνω σχολιασμός δεν επικοινωνήθηκε αβασάνιστα. Θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ ότι ο κ. Καμίνης είχε κάνει επαρκή έρευνα και κατέληξε (τεχνοκρατικώς πάντοτε) στην διαπίστωση της εξαιρετικά περιορισμένης κοινοβουλευτικής δραστηριότητας του Άρη Σπηλιωτόπουλου, τον οποίο και στιγμάτισε, το λιγότερο ως άβουλο, απρόσεκτο, ανύπαρκτο, δημαγωγό, μάλλον τεμπέλη μικρό πολιτικό άνδρα, και, το δίχως άλλο, ανεπαρκή. Με όποιο χρωματισμό επιθυμείτε, το «ανεπαρκής».

Επιπλέον, σχολιάζοντας την επίκαιρη δήλωση του Άρη ότι η Αθήνα θυμίζει Καμπούλ, ανέφερε, «Θα έπρεπε να προσέχει τι λέει για την Αθήνα, ειδικά επειδή έχει διατελέσει υπουργός Τουρισμού» και χαρακτήρισε την δήλωσή του «εγκληματική» που δείχνει «πολιτική επιπολαιότητα».

Προσθέστε λοιπόν στους έμμεσους χαρακτηρισμούς και εκείνους του εγκληματία και του πολιτικά επιπόλαιου, αφήνοντας αιχμές και για την διαχείριση του δημοσίου χρήματος, κατά την διάρκεια της υπουργικής θητείας του.

Χθες, πέντε μήνες μετά (περιλαμβανομένου του μακρού ελληνικού καλοκαιριού της πλήρους αδράνειας και ραστώνης) ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέλαβε τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου για την Τουριστική Προβολή της Αθήνας. Αυτό δεν είναι περίεργο.

Το περίεργο είναι ότι αυτό έγινε έπειτα από πρόταση του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη! Ο οποίος μας γνώρισε και τις σκέψεις του: «Αποτελεί τιμή η αποδοχή εκ μέρους του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου της πρότασής μου και η συμφωνία μας να αναλάβει τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Τουριστικής Προβολής της πόλης της Αθήνας».

Τουτέστιν, ο μετρημένος, φλεγματικός τεχνοκράτης Δήμαρχος, λογίζει τιμητική την αποδοχή της πρότασης από τον εν λόγω ανύπαρκτο επιπόλαιο.      


Δεν περιγράφω άλλο...
      
Η φαρμακόγλωσσα, κυρίως προς το τέλος της συνέντευξης...
     

Ανύπαρκτος ο Σπηλιωτόπουλος:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231310534     
Από taxalia