Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

«Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του πείτε να πάει να γ....» - Δεν θα επανεκλεγούμε!»...

Έντονες αναταράξεις στη ΝΔ εξακολουθεί να προκαλεί ο ΕΝΦΙΑ, παρά τις βελτιώσεις που επήλθαν. Την Τρίτη βουλευτές της ΝΔ επιτέθηκαν με βαρύτατους χαρακτηρισμούς -εν απουσία του- κατά του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, ενώ ακούστηκε και η διαμαρτυρία: «Δεν θα επανεκλεγούμε. Μας καταστρέφετε»...
- όπως αναφέρει το in.gr

Σύμφωνα τουλάχιστον με το In.gr:
Μιλώντας στο Mega το πρωί της Τετάρτης, ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης δήλωσε ότι πρόκειται για «διαστημικές ανοησίες ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι δίκαιος φόρος». Επισήμανε ότι «έχει πολύ καιρό να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ» και τόνισε ότι έτσι «δεν μπορούμε να βοηθήσουμε». Ο κ. Ψυχάρης τόνισε ότι οι βουλευτές της ΝΔ θέλουν να βοηθήσουν την κυβέρνηση, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς να έχουν ενημέρωση και χωρίς να έχει διαβουλευτεί η κυβέρνηση μαζί τους.
Το βράδυ της Τρίτης, ο υπουργός Οικονομικών επρόκειτο να ενημερώσει τους βουλευτές της ΝΔ για τη νέα ρύθμιση, ωστόσο κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε, με αποτέλεσμα τα «γαλάζια» στελέχη να εκραγούν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, εν μέσω ύβρεων και αναθεμάτων εκ μέρους βουλευτών της ΝΔ, η βουλευτής Αννα Καραμανλή -σύμφωνα με πληροφορίες- ανέφερε: «Δεν μπορείτε να μας κοροϊδεύετε! Οι περισσότεροι από εμάς δεν θα επανεκλεγούν. Μας καταστρέφετε...»
Νωρίτερα, ομάδα 21 βουλευτών της ΝΔ είχαν απευθύνει ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, ζητώντας την αποπομπή του γγ του υπουργείου Νίκου Καραβίτη, ως «δημιουργού» του ΕΝΦΙΑ.
Εν μέσω αυτού του ηλεκτρισμένου κλίματος, ο υπουργός Οικονομικών θα βρεθεί το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, όπου συζητείται η ρύθμιση για τον ΕΝΦΙΑ. Ο Γκίκας Χαρδούβελης θα υποστηρίξει την τροπολογία, ενώ θα επαναλάβει ότι η αρχική σύλληψη του ΕΝΦΙΑ δεν ήταν δική του.

«Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του πείτε να πάει να γ....»

Τα "γαλλικά" της Αννας Καραμανλή στον Χαρδούβελη, μέσω του συμβουλου του, κ. Θεοδωρακόπουλου:

Ξέρετε κύριέ μου ότι οι πολίτες υποφέρουν και ότι αυτά που μας λέτε εδώ δεν θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη;
Ο σύμβουλος τη ρώτησε: Γιατί φωνάζετε;
Και τότε ήρθε η έκρηξη. Η κ. Καραμανλή, η οποία με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά της άρχισε να του φωνάζει: «Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του πείτε να πάει να....» και άλλα πολλά... γαλλικά, τα οποία δεν μπορούν να γραφούν...

Από nonews-NEWS