Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Σενάρια τρόμου από τον ΑΝΤ1 Σκοτίας για το «ΝΑΙ»

Δεν ισχύει. Οτι ο Μπαλτάκος δηλαδή έδινε οδηγίες στη Χρυσή Αυγή τι να ψηφίσει στη Βουλή. Είναι τόσο απίθανο όσο ο Κικίλιας να έδινε οδηγίες στα ΜΑΤ να συλλάβουν όλους όσοι ήταν στη διαδήλωση στο Κερατσίνι – και αν μπορούν, σε όλες τις διαδηλώσεις, σε όλη την Ελλάδα.

Συνέλαβαν περίπου 100 κουκουλοφόρους και τους πήγαν στη ΓΑΔΑ για να δουν από εκεί, απέναντι στη Λεωφόρο, τον αγώνα Παναθηναϊκού-Δυναμό. Ομως δεν χάρηκαν για το 1-2 που χάσαμε οι βάζελοι.

Ο Μπαλτάκος δεν έστελνε SMS στους χρυσαυγίτες. Ή τουλάχιστον έστειλε λιγότερα από υποψήφιο στις εκλογές των δημοσιογράφων. Που ο άνθρωπος επανόρθωσε πάντως ότι έφευγαν από λάθος...
τα μηνύματα. Από λάθος έστελνε τα SMS και ο Μπαλτάκος.

Οτι θα ήταν πολλοί κουκουλοφόροι στις διαδηλώσεις ήταν γνωστό από το μεσημέρι που ήρθαν τα μαντάτα για τον Πάπα. Κάπως έπρεπε να σκεπαστεί το θέμα, με τα τερατουργήματα που διέπραξε ο Ποντίφικας αβαντάροντας ασύστολα τον Τσίπρα.

Γι’ αυτό ήταν πολύ τσαντισμένα και τα ΜΑΤ και δημιούργησαν νέο ρεκόρ δακρυγόνων.

Τα ακριβή λόγια του Πάπα στον Τσίπρα είναι: «Στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 γεμίζουν οι τράπεζες ευρώ με την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ».

Η μονταζιέρα αιφνιδιάστηκε, γιατί έπρεπε να απαντήσει στον Πάπα και όχι στον Σκουρλέτη. Ετσι, κατήγγειλαν ότι στο Βατικανό είναι όλοι καταχραστές και επιπλέον παιδεραστές, σαδομαζοχιστές, κτηνοβάτες, κοπρόφιλοι, νεκρόφιλοι και ΣΥΡΙΖΑ.

Κι ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια στήριξε το Βατικανό. Εκανε εξαγγελίες πλήρως κοστολογημένες ύψους 11,5 δισεκατομμυρίων. Η Ν.Δ. απάντησε ότι ξεπερνούν τα 27 δισεκατομμύρια τα λεφτά που χρειάζονται για να υλοποιηθούν τέτοιες απίστευτες υποσχέσεις.

Πλάκωσε και ο Τατσόπουλος στα κανάλια και είπε ότι ο Τσίπρας κάνει «το μοντέλο» και πηγαίνει από τον έναν στον άλλον παπά και συμπληρώνει το «book του». Εδειξε να ξέρει το θέμα γιατί έχει πηδήξει το μισό Βατικανό.

Τα ίδια τρομολαγνικά σενάρια στο δημοψήφισμα στη Σκοτία, όπως σε μας στις ευρωεκλογές. «Αν ψηφίσετε ΝΑΙ, θα γίνουμε σαν την Ελλάδα».

Τις κρίσιμες ώρες πριν από την ψηφοφορία, οι Σκοτσέζοι επιστράτευσαν τους ικανότερους γι’ αυτή την αποστολή. Εβγαλαν στον ΑΝΤ1 Σκοτίας με τρομολαγνικά ντοκιμαντέρ τη Χούκλη, ενώ έκαναν αρκούντως τρομοκρατικά ρεπορτάζ και οι Ρογκάκος, Κούρος κ.ά.

Είπαν αυτά που τα ξέρουμε καλά εμείς. Σενάρια τρόμου. Θα γίνει κατακλυσμός, θα πέσουν ακρίδες, θα πέσει πάνω τους ο Βενιζέλος και άλλα ανάλογα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΑΝΤ1 Σκοτίας έπαιξε και τούρκικο σίριαλ για να είναι πιο πιστευτά αυτά που λέει.

Το Βατερλό το παθαίνει απόψε ο Σαμαράς. Στην αποψινή λοιπόν συναυλία η Λαίδη Γκάγκα θα στραφεί κατά των τραπεζών χειρότερα κι από τον Πάπα.

Πήγε στη Βαρβάκειο και είδε τις τιμές στα φρούτα και τα λαχανικά κι έφριξε. Τα πήρε στο κρανίο. Και όχι μόνο.

Στην Ελλάδα, τι δημοψήφισμα για ανεξαρτησία να πρωτοκάνουμε και ποιο να είναι το ερώτημα;

1. Ανεξαρτησία από το ΔΝΤ;
2. Ανεξαρτησία από τη Γερμανία;
3. Ανεξαρτησία από τις ΗΠΑ;
4. Ανεξαρτησία από τη Βόρεια Κορέα;
5. Ανεξαρτησία από τη Βουλγαρία;
6. Ανεξαρτησία από την Ελλάδα;

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn