Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Το Πασόκ γιορτάζει και είναι όλοι καλεσμένοι

Τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου προσκάλεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ώστε να παρευρεθούν στην εκδήλωση που ο ίδιος διοργανώνει για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Πασόκ και από τη μεταπολίτευση. Αρχικά είχε σκεφτεί να καλέσει τον ιδρυτή του Πασόκ, Ανδρέα Παπανδρέου αλλά έχει πεθάνει. Στη συνέχεια σκέφτηκε να καλέσει τον ηγέτη  της μεταπολίτευσης, Κωνσταντίνο Καραμανλή, αλλά και αυτός έχει πεθάνει. Οπότε ξέμεινε με τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλες οι γενιές του Πασόκ, όλα τα ιστορικά του στελέχη, όλοι όσοι προσέφεραν ανιδιοτελώς στους αγώνες...
για ανεξαρτησία, δημοκρατία, ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη και οι οποίοι αναμένεται να παρευρεθούν. Από τον Αντώνη Σαμαρά μέχρι τον Στάθη Μπούκουρα.

Ο μόνος που δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στην εκδήλωση είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο οποίος θα εκπροσωπούσε όλους τους λωποδύτες του Πασόκ αυτών των σαράντα χρόνων. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια από τη φυλακή παρόλο που έβαλε μέσο τον ίδιο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, οπότε θα τον αναπληρώσει ένας από τους αναπληρωτές λωποδύτες της τεράστιας λίστας του Πασόκ με επικρατέστερο τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.