Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Επεσε από τα σύννεφα ο Σεραφείμ για τους κοριούς!

Δήλωση γειτόνισσας προέδρου κορυφαίας ΠΑΕ για τους «κοριούς» που παρακολουθούσαν το κινητό του:

«Εχω πέσει από τα σύννεφα. Τον ήξερα από τότε που φορούσε κοντό παντελονάκι, που έτρωγε 10 σάντουιτς για πρωινό.

»Αποκλείεται να έκανε αυτά που λένε οι κοριοί. Αγαπούσε πολύ τον Ολυμπιακό. Η διαδρομή του κάθε πρωί ήταν σπίτι – Ολυμπιακός – Πανιώνιος – Πλατανιάς – Ολυμπιακός – σπίτι».

Επειτα από χιλιάδες γκουγκλαρίσματα, βρήκα τελικά τις συνομιλίες σε ένα σάιτ της Ουγκάντας.

Πέφτουν συνεχώς από τα σύννεφα δημοσιογράφοι για το τι γινόταν στο ποδόσφαιρο. Ευτυχώς...
δεν τραυματίζονται, γιατί έχει έχουν βάλει από κάτω έξυπνη σήτα.

Απελάθηκε ο Πακιστανός ονόματι Φαταούλ, από το κινητό του οποίου φέρεται ότι τηλεφωνούσε πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, εύσωμος, που η ομάδα του είναι στον Πειραιά, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα και κατέκτησε το πρωτάθλημα (Δεν λέμε το όνομά του, γιατί τηρούμε τη «δημοσιογραφική δεοντολογία»).

Λεγόταν Φαταούλ γιατί ήταν φαταούλας και ήθελε όλα τα πρωταθλήματα.

Ψηφίστηκε η πώληση της «μικρής ΔΕΗ». Να το παραδεχτούμε. Ο Σαμαράς είναι σαν τη Γερμανία. Στις ψηφοφορίες της Βουλής, υποχωρούν οι «αντάρτες» κ.λπ. και στο τέλος νικάει ο Σαμαράς.

Φανερό είναι ότι τις συνομιλίες του κοριού τις άφησε να διαρρεύσουν η κυβέρνηση, για να αποσπάσει την προσοχή με κάτι, όπως πράττει κάθε φορά που καταφθάνει η τρόικα. Πού να υπολογίσει ότι θα γίνει μούγκα στη στρούγκα, λόγω «δημοσιογραφικής δεοντολογίας».

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έγραψε ούτε λέξη, όχι βέβαια και σωστά ο «Γαύρος», αλλά ακόμη και η «Εφημερίς της Κυβερνήσεως».

Τη δημοσιογραφική δεοντολογία έσπασε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, που αποκάλυψε και το όνομα και έβγαλε και τη δικαστική απόφαση:

• Η κατηγορία εἶναι ἀτεκμηρίωτη καί χωρίς οὐσιώδη στοιχειοθέτηση καί κατά ταῦτα ἀποβαίνει ἕωλος, ἀβάσιμος καί ἀνεπέρειστος.

• Ὅσον ἀφορᾶ στούς δημοσιοποιηθέντας διαλόγους πού φέρονται δῆθεν ἐμπλέκοντας τόν κ. Μαρινάκη δέν ἔχουν καμμία ποινική ἀξιολόγηση.

Την Κυριακή μάλιστα θα διαβάσει από άμβωνος τους διαλόγους από τις συνομιλίες για να αποδείξει ότι είναι για πέταμα και ότι έπεσε από τα σύννεφα για το άδικο βούλευμα!

Ολοι την Κυριακή στη λειτουργία της Μητρόπολης Πειραιώς!

Γείτονας Μαρινάκη: «Ο Βαγγέλης ήταν πολύ θρησκευόμενος. Φιλούσε πάντα δέκα φορές το χέρι του Σεραφείμ».

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn