Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ο Παπασταύρου της λίστας Λαγκάρντ κάνει «μαγκιές» στον Τόμσεν για τις φοροελαφρύνσεις...

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Τρόικας στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα οι τόνοι ανέβηκαν ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκεια των συναντήσεων. Σε μία από αυτές τις συναντήσεις παρών ήταν ο Σταύρος Παπασταύρου ο οποίος σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα πρωταγωνίστησε σε μία έντονη στιχομυθία με τον Πόλ Τόμσεν. [tokarfi]

Στη συνάντηση που ήταν παρόντες εκτός από τον υπουργό Οικονομικών, η Σοφία Βούλτεψη και ο Σταύρος Παπασταύρου ο κ. Τόμσεν ύψωσε τον τόνο της φωνής του και είπε: «Να πείτε στους υπουργούς σας να μη λένε βλακείες» αναφερόμενος στα σενάρια για φοροελαφρύνσεις.

Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και αιφνιδιάστηκαν. «Εμείς δε λέμε βλακείες, εσείς τις λέτε» ήταν...
η απάντηση που έλαβε από τον κ. Παπασταύρου και κάπου εκεί το επεισόδιο έληξε.

Epikairo: Για δες τον Σταύρο Παπασταύρου, στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, που συμπεριλαμβάνεται στην λίστα Λαγκάρντ, να "τσακώνεται" με τον Τόμσεν για τις φοροελαφρύνσεις. Είναι πολύ ενδιαφέρον ένας άνθρωπος που ελέγχεται (;) για φοροδιαφυγή να δίνει τη μεγάλη μάχη για να ελαφρυνθούν φορολογικά ποιοι άραγε;  Από την άλλη είναι εξίσου ενδιαφέρον που η Σοφία Βούλτεψη, προθιέρεια της λαϊκής αγωνιστικής αντιμνημονιακής δεξιάς, να "κλωσσάει" τα αυγά της μπροστά στον Τόμσεν, αλλά και ο Υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης να αφήνει τον ρόλο του κόκκορα στον Παπασταύρου, διαπραγματευόμενος το δεξί χέρι του Σαμαρά με τις άτυπες και αόριστες αρμοδιότητες, αντ' αυτού με τον Τόμσεν και τη Τρόικα εν γένει..

Από epikairo