Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ο Ξηρός έβγαλε selfie με τους αστυνομικούς!

Τον είδαν οι αστυνομικοί τον Χριστόδουλο Ξηρό στο Φάληρο, αλλά δεν τον αναγνώρισαν αρχικά έτσι που είχε μεταμφιεστεί. Η περιγραφή που έκαναν στους ανωτέρους τους αναφέρει: «Ηταν χοντρός σαν τον Μαραντόνα. Είχε αφήσει μούσι και μαλλιά σαν τον Γιώργο Σαμαρά. Και είχε αφήσει μυτερά δόντια σαν του Σουάρες».

Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει όμως ότι «έφτασε μία ανάσα» από τη σύλληψή του. Γιατί αν φτάσει ποτέ σε μια τέτοια σύλληψη, θα είναι έκπληξη μεγαλύτερη από το να αποκλείσει η Ονδούρα τη Βραζιλία.

Την αλήθεια θα τη μάθετε -όπως πάντα- από το «Πάμε Λουκέτο». Πράγματι οι αστυνομικοί έφτασαν μια ανάσα από τον Χριστόδουλο Ξηρό. Εβγαλαν μάλιστα μαζί του και selfie.

Φωτογράφισαν επίσης το αυτοκίνητό του. Οχι μόνο το φωτογράφισαν, αλλά και το σκιτσάρισαν κιόλας.

Μετά ο Ξηρός πήγε σε ένα καφέ και μπήκε μέσα για να δει τον αγώνα Ελλάδας – Ιαπωνίας, αφού...
η μέρα που έγιναν όλα αυτά ήταν η περασμένη Παρασκευή.

Η μεταμφίεση της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου από ΠΑΣΟΚ σε φουλ ΣΥΡΙΖΑ ομολογουμένως ήταν καλύτερη από τη μεταμφίεση Ξηρού.

Καλά. Η μεταμφίεση του Φωτόπουλου στην εκδήλωση-διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ κατά της «μικρής ΔΕΗ» δεν παίζεται. Αλλο πράγμα. Ο Φωτόπουλος ποτέ δεν ήταν Πασόκος. Ηταν Συριζόκος.

Θα τους πάρει δαύτους και δαύτες ο ΣΥΡΙΖΑ; Θέλει σκέψη. Γιατί μεταξύ των δύο κομμάτων, ισχύει αυτό που ακούγεται από τα μεγάφωνα στο μετρό: «Προσοχή στο κενό μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ».

Υπάρχει και η άλλη άποψη: «Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει».

Μπερδεμένη χώρα η Ελλάδα. Είναι ΣΥΡΙΖΑ ο Φωτόπουλος και ΠΑΣΟΚ ο Τσίπρας – συγκεκριμένα, Ανδρέας Παπανδρέου.

Τελικά οι διαμαρτυρίες έπιασαν τόπο. Θα πουληθεί αντί για τη «μικρή ΔΕΗ» η «μισή ΔΕΗ». Ισοδύναμο θα είναι οι «μισοί μισθοί» και «κανένα φράγκο».

Μην τον βλέπετε πράο και ήρεμο τον Γκίκα Χαρδούβελη. Δαγκώνει χειρότερα από τον Σουάρες και τον Στουρνάρα.

Είδηση δεν είναι ότι ο Σουάρες δάγκωσε παίκτη, αλλά ότι Ελληνας δάγκωσε ψωμί.

Ο Σταϊκούρας καταχαρούμενος ανακοίνωσε ότι θα πέσουν οι φόροι, θα επανέλθουν στα πρότερα σημεία οι μισθοί των πάντων και θα μπορεί ο Ελληνας να δαγκώσει ακόμα και σουβλάκι – μην πω και σούσι.

Ηταν ή δεν ήταν ο Χριστόδουλος Ξηρός στο Φάληρο; Θα το παίξουμε τελικά στοίχημα. Μη φανταστεί κανείς όμως ότι κρύβεται και πολύ. Εκανε μάλιστα και like στη σελίδα του φέισμπουκ «Οχι Κατσουράνης με Κόστα Ρίκα».

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn, μοντάζ Γρέκι