Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Στα Ύδατα της μωρίας

Σύμφωνα με την μυθολογία, στα «Ύδατα της Στυγός» βούτηξαν τον Αχιλλέα και θα γινόταν αθάνατος, αν δεν έμενε έξω η πτέρνα του.

Αν έλθουμε όμως στο σήμερα, δε θα βρούμε νερά στην Ελλάδα που σε κάνουν αθάνατο, ούτε θα είναι εύκολο να βρούμε και αυτά που βουτάνε, εντελώς μέσα, κάποιους ανθρώπους που έχουν γεννηθεί για να μας βασανίζουν.

Ένας από αυτούς τους πολλούς που υπάρχουν, είναι και ο κος Άδωνις που μάλλον έχει εμποτισθεί, εντελώς όμως, στα “αόρατα” «Ύδατα της μωρίας».

Πολλοί θα πουν ότι δεν είναι «μωρός» και ίσως να έχουν δίκιο. Όταν όμως η υποτιθέμενη εξυπνάδα σου περνάει κατά πολύ και συνεχόμενα, τα όρια του θεωρητικά «έξυπνου λόγου», τότε αρχίζεις...
και αγγίζεις ή περνάς στην ηλιθιότητα.

Ένας Γκεμπελίσκος της κακιάς ώρας όπως είναι αυτός, είναι λογικό να γράψει στο twitter του μια ατάκα της κακιά ώρας για το γκολ του Σαμαρά στο 90, και τον συσχετισμό με τον Αντωνάκη που μας έσωσε -υποτίθεται- τελευταία στιγμή ως χώρα, «Ο Σαμαράς έσωσε την Ελλάδα στο παρά 1’ …σας θυμίζει κάτι;… Ελλαδάρα!»

Ο παπαρωμένος λοιπόν στα «Ύδατα της μωρίας», ο αποτυχημένος ως Υπουργός Υγείας -στο 90’ του έχωσε το γκολάκι ο… άλλος Σαμαράς-, νομίζει ότι γλύφοντας οργώνει το χωράφι της μελλοντικής του καριέρας. Έχει ο καιρός γυρίσματα για εσένα και όλο το αληταριό σας.

Από την άλλη βέβαια δεν μπορώ παρά να του ευχηθώ, ξανά, να του ζήσει το μωράκι που έκανε η γυναίκα του πριν τρεις εβδομάδες περίπου, αλλά, βρε Ευγενία, τι την ήθελες τη δήλωση σήμερα: «Είναι ίδιος ο Άδωνις, πιο ίδιος δεν γινόταν….».
Τι χρωστάει το παιδάκι σου να βρεθούν κάποιοι να το βρίζουν; Αν δεν έχεις καταλάβει τι λέει και πόσο εκτιμά ο περισσότερος κόσμος τον αντρούλη σου, τι να πω… καλή προσγείωση!…