Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Υπόνοιες για υποκλοπές από τον Σκουρλέτη- Δεν το αποκλείει ο νέος Υπ. Δημόσιας Τάξης

Υπόνοιες για μηχανισμό υποκλοπών που παρακολουθεί τα τηλέφωνα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε το Σάββατο ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, ο κ. Σκουρλέτης σύμφωνα με το iefimerida.gr είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ το τελευταίο διάστημα μιλάω με τον Αλέξη Τσίπρα και στα 10 δευτερόλεπτα κόβεται η γραμμή. Δεν το λέω για να τρομάξουμε το λέω για να είμαστε προσεκτικοί. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει και...
οι αντίπαλοι μας είναι αδίστακτοι».

Κικίλιας: Δεν το αποκλείω

Από τη πλευρά του ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Β. Κικίλιας σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ κάλεσε τον κ. Σκουρλέτη να καταθέσει στη δικαιοσύνη τα στοιχεία, χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο να έχουν υπάρξει τέτοια περιστατικά.

«Είμαι οχτώ ημέρες υπουργός (...) δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο... Ο κ. Σκουρλέτης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος τον γνωρίζω...Θα τον καλέσω να καταθέσει αν έχει κάποια στοιχεία. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα γίνει ό,τι προβλέπεται από το νόμο. Δεν μπορώ να πω ότι ‘συμβαίνει δεν συμβαίνει’ δεν θέλω να λεω μεγάλα λόγια» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Δημοσίας Τάξης.

Βούλτεψη: Συκοφαντίες και ψεύδη

"Το ψεύδος και η συκοφαντία είναι το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού" απαντά η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη στην αναφορά του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για την παρακολούθηση των συνομιλιών του με τον κ.Τσίπρα.

"Είναι προφανές πως «αδίστακτοι» είναι μόνο εκείνοι που εκτοξεύουν «καταγγελίες» χωρίς καμία βάση, με πρώτον τον ίδιο τον κ. Σκουρλέτη που έχει τεθεί επικεφαλής αυτής της συκοφαντικής εκστρατείας" προσθέτει.

"Είναι φανερό ότι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, έχοντας υπ' όψη τους καθεστώτα τα οποία έχουν μεγαλουργήσει σε τέτοιου είδους μεθόδους και τα οποία εμφανίζουν ως πρότυπα ανάλογα με το ποια συνιστώσα παίρνει τον λόγο" καταλήγει η ανακοίνωση.

Από alterthess