Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Αγανακτισμένοι Αθηναίοι ξέπλυναν τις ακαθαρσίες Σαμαρά

Με μία ημέρα καθυστέρηση και μάλιστα την ώρα που ανακοινώνονταν τα πρώτα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, αγανακτισμένοι Αθηναίοι αποφάσισαν να καθαρίσουν την πλατεία Συντάγματος. Η μπόχα και η δυσωδία που άφησαν πίσω τους οι οπαδοί του Αντώνη Σαμαρά που παρακολούθησαν την ομιλία του την Παρασκευή ήταν τέτοια, που κανένας Αθηναίος δεν μπορούσε να σταθεί ούτε λεπτό στην πλατεία χωρίς να λιποθυμήσει από την… ευωδία.

Σύμφωνα με τους ίδιους τους κατοίκους της περιοχής, δύο ημέρες πριν η πλατεία είχε γεμίσει...
με εκατοντάδες λιγδιάρηδες και λιγούρηδες που σαβούρωναν το ένα burger πίσω από το άλλο και έκαναν τις ακαθαρσίες τους από ‘δω κι από ‘κει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να πλησιάσει την πλατεία. Έτσι, αγανακτισμένοι ατενίστας αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να ρίξουν σαμπουάν μέσα στο σιντριβάνι της πλατείας και να την ξεπλύνουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με διαρροές της πλατείας Κοτζιά, ο ακτιβισμός αυτός έγινε με τη σιωπηρή έγκριση του Γιώργου Καμίνη, που ήθελε με αυτό το συμβολικό τρόπο να δηλώσει πως δεσμεύεται να ξεπλένει για άλλα πέντε χρόνια τον εμετό που προκαλεί στους Αθηναίους η ατολμία και η υποτέλειά του.

Το ξέπλυμα του Καμίνη τάραξε τόσο πολύ την Λιάνα Κανέλλη, που εκείνη τη στιγμή αποκάλυπτε ποιο κόμμα υποστηρίζει η ίδια και το κόμμα της μέσα στη βουλή και γι’ αυτό το λόγο δεν θέλουν να πάμε σε εκλογές.

Όλοι πάντως όσοι συμμετείχαν στη συζήτηση συμφώνησαν πως ήταν ευτυχές που δεν συνέβη χειμώνα, γιατί κάτι τέτοιο θα κατέστρεφε τα πουλόβερ με τα οποία ντύνει ο Καμίνης τα δέντρα.

Έγραψε ο Ρεμπελίσκος