Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ο Κουβέλης κάνει κρυφές προπονήσεις για Πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Επίτηδες έπαθε πανωλεθρία ο Φώτης Κουβέλης με τη ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές, για να γίνει κεντρικό πρόσωπο και να τον συζητάμε συνέχεια και για να κερδίσει την επίζηλη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αναλυτικά: Τις τελευταίες μέρες όλες οι τηλεοράσεις φαίνεται ότι έχουν πάθει βλάβη, δείχνοντας μόνο τον Φώτη Κουβέλη σε όλα τα κανάλια.

Αυτό συνέβαινε πρότινος μόνο με τον Αντώνη Σαμαρά και πηγαίναμε όλοι τις τηλεοράσεις στον ηλεκτρονικό, αλλά δεν είχαν βλάβη. Απλώς...
με εντολή Σαμαρά όλα τα δίκτυα έδειχναν τον ίδιο για να αποσπάσει την ψήφο μας - όπως και την πήρε αν κρίνουμε από το τελικό αποτέλεσμα.

Τώρα το ίδιο γίνεται με τον Φώτη Κουβέλη νια να ξεχάσουμε τον πανωλεθρίαμβο Σαμαρά κυρίως.

Αλλά υπάρχουν και άλλοι σοβαροί λόγοι:
Το 1,23% είναι ένα εκπληκτικό ποσοστό. Γιατί δεν είναι 0,85% που περίμεναν πολλοί και δεν τους έκατσε.
Με το 1,23% ο κ. Κουβέλης είναι σχεδόν βέβαιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού με τέτοιο ποσοστό έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Κωστής Στεφανόπουλος με τη ΔΗΑΝΑ.

Ο Κάρολος Παπούλιας είχε πάρει ποσοστό ο% γιατί δεν ήταν αρχηγός κόμματος, αλλά είχε δανείσει τον τότε πρωθυπουργό για να φτιάξει τη βίλα στην Εκάλη και το σαλόνι είχε πάρει το όνομά του ως δωρητή.

Μην αμφιβάλλουμε λοιπόν. Ο Φώτης Κουβέλης επίτηδες πήρε το 1,23% για να γίνει ο κορυφαίος πολίτης της χώρας και συνεχίζει εντατικά τις προπονήσεις.

Πηγή: Λάκης Μπέλος - "Εφημερίδα των Συντακτών"