Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ο Οδυσσέας και η πολιορκημένη Κλεοπάτρα, "Όποιος ξέρ, ξέρ... Να καθίσουμ' να κάνουμ' την ιπιστιμονικί ανάλισσ';" με άλλα λόγια: έχει και η δεξιά τον Ρεπούση της με το νέο έργο: Ταμήλου ΟΔΥΣΣΕΙΑ...!!!

"Δεν είναι εδώ πανεπιστήμιο να μάθουμε εμείς τι συμβαίνει στο περιβάλλον!  Δεν θα καθίσω να μάθω! Όποιος ξέρει, ξέρει... Να καθίσουμε να κάνουμε επιστημονική ανάλυση;", λέει ο βουλευτής Τρικάλων, ο οποίος παραπονιέται και για τις πολλές ώρες που διαρκεί η συνεδρίαση! (σχετικό)


Δείτε το βίντεο:

Ταμήλος: Η ΝΔ θα διώξει την τρόικα όπως ο Οδυσσέας τους μνηστήρες της... Κλεοπάτρας (βίντεο)...
wonderjlawwall
Γέλια και αμηχανία προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε από το βήμα της βουλής, ο Μιχάλης Ταμήλος, υπερασπιζόμενος την ανάπτυξη και το success story της κυβέρνησης Σαμαρά.

Σε κάποιο σημείο της ομιλίας του, ο βουλευτής της ΝΔ, τα έβαλε με τους δανειστές της χώρας βροντοφωνάζωντας: « Εμείς πιστεύουμε ότι στη ΝΔ βρήκαμε την Ιθάκη. Και σίγουρα σε λίγο καιρό θα διώξουμε και την τρόικα. Θα τη διώξουμε, όπως ο Οδυσσέας έδιωξε τους μνηστήρες του θρόνου που πολιορκούσαν την Κλεοπάτρα»!

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να τον διορθώσουν φωνάζοντας «Πηνελόπη! Πηνελόπη!». και η κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου - (Οικονομολόγος - Νομικός - Βουλευτής ΝΔ Π.Ε. Ιωαννίνων - Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και βαφτισιμιά της Άννας Μαρίας Γλίξμπουργκ) να χειροκροτά... άραγε συμφωνώντας ή να καλύψει τις ιαχές των φωνασκούν των;

Δείτε το video:

Το Ποντίκι Web
Μισέλ, βαφτισιμιά του Κοκού…


"Φτάνει κάποια στιγμή η ώρα, που πρέπει να πας μπροστά η πίσω".  
Ναι, ναι, αυτή την φοβερή φιλοσοφική προσέγγιση που μπορεί να αλλάξει τα... δεδομένα στην πολιτική ανάλυση, ανήκει στην εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου και έγινε στην πρωινή ενημέρωση του Μέγκα (τυχεροί οι Οικονομέας και Καμπουράκης με τέτοιες αποκαλύψεις!)

Εμείς όμως προσέξαμε και κάτι άλλο. Η κυρία Ασημακοπούλου το Μισέλ το έκοψε και τώρα σκέτο Άννα...

Σου λέει, Μισέλ, βαφτισιμιά του Κοκού, τι σόι εκπρόσωπος τύπου της Νέας Ελλάδας, θα είμαι και έτσι, πάπαλα το Μισέλ...

Το ύφος βέβαια, "χάρη σας κάνω που μιλάω μαζί σας" μόνο σε Μισέλ παραπέμπει...

Από ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ