Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Θαύμα στην Τούμπα!

Επεισοδιακή ήταν η είσοδος των παικτών του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, αφού, σύμφωνα με τους ανθρώπους των Πειραιωτών, στον πάγκο είχαν τοποθετηθεί ψάρια, ενώ στα αποδυτήρια σούβλες με αρνιά.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα, γιατί οι περισσότεροι είναι πιστοί χριστιανοί και νηστεύουν, οπότε ζήτησαν να τους φέρουν από μια χωριάτικη σαλάτα χωρίς...
φέτα για να ντερλικώσουν σαν άνθρωποι.

Από τη μεριά τους, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ υποστήριξαν  ότι πρόκειται για κάποιου είδους πασχαλινό θαύμα, όπως τότε που ο Χριστός πολλαπλασίασε πέντε ψωμιά και δύο ψάρια και τάισε όλους του συνδέσμους του ΠΑΟΚ της Ιουδαίας.

Η τοποθέτηση των ψαριών δεν επέτρεψε στους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου και τους παίκτες των Πρωταθλητών Ελλάδας να κάτσουν στον πάγκο, οπότε μπήκαν όλοι στην αρχική 11άδα κι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς με 30 παίκτες.

Μάλιστα, ο διαιτητής του αγώνα Σταύρος Μάνταλος σκέφτηκε ακόμα και τη διακοπή του αγώνα αλλά τελικά αποφάσισε να αλευρώσει τα ψάρια και να τα κάνει τηγανητά με λεμονάκι, ενώ οι σούβλες με τα αρνιά βγήκαν στο κέντρο του γηπέδου και στήθηκε γερό γλέντι, με αποτέλεσμα το ματς να ξεκινήσει με 75 λεπτά καθυστέρηση.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Σε άλλα νέα, ο Ολυμπιακός τελικά ηττήθηκε με 0-1 κι αποκλείστηκε, οπότε καταλήγουμε στο επιστημονικό συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 και προκρίθηκε στον τελικό, έπειτα από φοβερό κροσέ του Κατσουράνη στο σαγόνι του Μανιάτη που τον έβγαλε νοκ άουτ.)