Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Εργαζόμενοι στο βιβλίο: μετέδωσε ψέματα το ΑΠΕ-ΜΠΕ! Κι αυτοί οι δικτατορίσκοι πληρώνονται με το αίμα του Ελληνικού Λαού! Όμως, η εισαγγελία του Αρείπου Πάγκου, όπως ευθα;ρσώς δήλωσε ο δικός τους άνθρωπος, είναι στρατευμένοι στην παραβίαση του Συντάγματος και την υπεράσπιση των κατοχικών δυνάμεων!

Δεν έφτανε στο ΑΠΕ η εσκεμμένη αλλοίωση (προσοχή: όχι γκάφα) της ανακοίνωσης της γερμανικής κυβέρνησης που έκανε «τη λιτότητα», «πορεία εξυγίανσης», ήρθε νέα κατραπακιά, εσωτερική αυτή τη φορά για το κρατικό πρακτορείο. Και αυτή τη φορά δεν πρόκειται για γκάφα αλλά για εσκεμμένη αλλοίωση της πραγματικότητας.
 
Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής που κατηγορεί το εθνικό πρακτορείο για νέα παραποίηση είδησης. Διαβάστε την ανακοίνωσή τους και θα καταλάβετε πού έχει κατρακυλήσει η αξιοπιστία του. :...
  
«Δεν τους έφτανε που όλος ο κόσμος γέλαγε μαζί τους με την παραποίηση των δηλώσεων Μέρκελ, σήμερα οι υπεύθυνοι του ΑΠΕ ΜΠΕ δίνουν πάλι εξετάσεις στα αφεντικά τους. Τα λαγωνικά του ΑΠΕ ΜΠΕ ανακάλυψαν “ομάδες γνωστών αγνώστων που δημιουργούσαν φραστικά επεισόδια με πολίτες και η αστυνομία τους απομάκρυνε” (sic) Ανακάλυψαν ακόμη ότι “ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής συμμετείχε με άλλα πρωτοβάθμια σωματεία στην συγκέντρωση στην αρχή του συντάγματος”. Τόσα ψέματα μέσα σε δύο φράσεις.
  
Την “είδηση” αυτή πήραν βέβαια διάφορα “έγκυρα” σάιτ και κάποια από τα κανάλια με τους τηλεαστέρες με τις βαθιές τσέπες για να εξαπολύσουν την χυδαία τους επίθεση σε βάρος αυτών που αγωνίζονται. Μάλιστα κάποια “έγκυρα” σάιτ ανακάλυψαν και καταγγελίες συνδικαλιστών και καταναλωτών βέβαια “ότι ολιγάριθμες ομάδες έσπρωξαν πολίτες για να απομακρυνθούν από τις βιτρίνες”. Γκεμπελίσκοι που γλείφουν το χέρι των αφεντικών που τους ταΐζει.
  
Στην ακριβώς προηγούμενη ενημέρωση του ΑΠΕ ΜΠΕ στις 13.12 δεν υπάρχει καμία αναφορά σε “γνωστούς άγνωστους”, αλλά σε εμποροϋπάλληλους που έχουν κινητοποιηθεί σε μεγάλο κομμάτι της Ερμού. Οι συντάκτες της ψεύτικης είδησης γνώριζαν πολύ καλά ότι οι άνθρωποι που ήταν στην Ερμού ήταν “γνωστοί γνωστοί”. Ήταν όλοι αυτοί που αμείβονται με μισθούς πείνας, που δουλεύουν εξοντωτικά ωράρια, που βλέπουν την Κυριακή τους να γίνεται θυσία στον βωμό του κέρδους των πολυεθνικών και των μεγαλεμπόρων. Γι΄ αυτό είναι δέκα φορές ανήθικο ότι δημιουργούν ψεύτικες ειδήσεις σε βάρος όλων αυτών που ζούνε καθημερινά την βαρβαρότητα. Την βαρβαρότητα που έζησαν και σήμερα από τις δυνάμεις καταστολής μέσα στην Ερμού και την οποία έζησαν και οι καταναλωτές που ήταν ανάμεσα μας, πολλοί από αυτούς με τα παιδιά τους. Όχι, για τους συντάκτες της είδησης είναι απόλυτα φυσιολογικό να γίνεται η χρήση χημικών μέσα σε χιλιάδες ανθρώπους, να ξυλοκοπούν γυναίκες και να ανοίγουν κεφάλια διαδηλωτών». Αυτά για το άλλοτε έγκυρο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
 
"matrix24"  μέσω "Σίβυλλα"