Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ο Κουφοντίνας γράφει βιβλίο και για τη Γιουροβίζιον!

Το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη», που τόσο σάλο και διαφήμιση προκάλεσε, είναι φανερό ότι γράφτηκε από άνθρωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Αν το συγκεκριμενοποιήσουμε πιο πολύ από το ύφος του, γράφτηκε από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ενας προσεκτικός αναγνώστης μάλιστα θα διαπιστώσει ότι την πρώτη γραφή την είχε κάνει ο Τσίπρας στα αγγλικά και μετά το μετέφρασε στα ελληνικά ο Λαφαζάνης.

Ο Νίκος Δένδιας έκανε έρευνα για τη γιάφκα όπου γράφτηκε το βιβλίο-προκήρυξη και για το πού βρίσκεται η γραφομηχανή.

Μπουκάρισε στο σπίτι του Τσίπρα και αποδείχτηκε ότι η διαίσθησή του ήταν σωστή, αφού βρήκε συνολικά 12 αγγλοελληνικά λεξικά και ένα μακό με στάμπα του Ούγκο Τσάβες, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με ένα κινητό του δράστη τού βιβλίου.

Είναι εντυπωσιακό ότι το βιβλίο Κουφοντίνα κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Λιβάνη, που εκδίδει και βιβλία λάιφ στάιλ, όπως της Παυλίνας Νάσιουτζικ, που έχει γράψει...
και το «Μαμάδες Βορείων Προαστίων». Γι’ αυτό αρχικά η σκέψη ήταν το βιβλίο να έχει τίτλο «Εκτελεστές Βορείων Προαστίων».

Λογικά όμως ο Κουφοντίνας έπρεπε να εκδώσει το βιβλίο του από τον εκδοτικό οίκο «Κερί και Λιβάνι».

Πιστεύεται και συζητείται από τους βιβλιόφιλους ότι το βιβλίο Κουφοντίνα θα κάνει κάνα 38άρι εκδόσεις.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κράτησε ουδέτερη θέση για το βιβλίο Κουφοντίνα. Είπε ότι έπρεπε να εκδοθεί από τις εκδόσεις «Ποτάμι».

Η κυκλοφορία του βιβλίου Κουφοντίνα συνέπεσε με τη δημοσιοποίηση των τεσσάρων τραγουδιών για τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον. Γι’ αυτό αργά το βράδυ ο Κουφοντίνας διά χειρός Τσίπρα έγραψε ότι η Γιουροβίζιον δεν έχει εκτελέσει μόνο 20 άτομα, αλλά έχει εκτελέσει και αποχαυνώσει 10.000.000 τηλεθεατές και ότι η Δάφνη Μπόκοτα στάζει αίμα.

Προσθέτει επίσης ότι του άρεσε η συμμετοχή «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το 38άρι μου» με τη Μαρινέλλα και παραλίγο να το κάνει ύμνο της Οργάνωσης, αλλά προτίμησε το «Μάθημα Σολφέζ» με την Μπέσυ Αργυράκη.

Με την ευκαιρία, έγραψε συμπληρωματικά για την επίθεση με ποτήρι στον Αναστασίου και τονίζει ότι παραλίγο να τον εκτελέσουν οι κάφροι οπαδοί και πιστεύει στη θεωρία Μαρινάκη, ότι είναι προβοκάτσια η επίθεση.

Το βιβλίο πάντως δεν είναι καλογραμμένο. Πρέπει να είσαι καταδικασμένος τουλάχιστον 11 φορές ισόβια για να καταφέρεις να το διαβάσεις ολόκληρο.

Σήμερα κυκλοφορεί και το βιβλίο του Χριστόδουλου Ξηρού «Αδεια ζωή και πενθήμερη άδεια».

Ηπια ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου για το «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη». Δήλωσε ότι αυτός γεννήθηκε 9 Νοεμβρίου και είναι επίσης Σκορπιός στο ζώδιο.

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn, μοντάζ Γρέκι