Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Φαύλοι κατά… φαυλεπίφαυλων

 Από τον ΜπαρμπαΝίκο Αρβανίτη

— Είναι γενική παραδοχή, ότι η συγκυβέρνηση δεν κυβερνά, αλλά τα μέλη της ενεργούν ως αχυράνθρωποι της τρόϊκα….

  — Είναι επίσης γενική παραδοχή, ότι η κατ΄ όνομα «αξιωματική αντιπολίτευση» της πολιτικής συμμορίας ΣΥΡΙΖΑ, εμπαίζει τον λαό και μόνο αντιπολίτευση δεν κάνει, ενώ κορυφαία στελέχη του, φροντίζουν να μας θυμίζουν, ότι μας περιμένει τεράστιο αγγούρι τρισδιάστατο εκ μέρους τους. Κι ας παίζουν το παιχνίδι της διάψευσης, το έργο φρίκης του ΣΥΡΙΖΑ, είναι κουραστικά επαναλαμβανόμενο.

  — Είναι επίσης γενική παραδοχή, ότι η ηγεσία του ΚΚΕ, έχει επιλέξει εδώ και χρόνια, τον ρόλο του πολιτικού πτώματος.

  — Την Χρυσή Αυγή των τραμπούκων, μας την έφεραν και την χρησιμοποιούν όσο χρειάζεται, για να κατασκευάζουν την ψευδαίσθηση, ότι οι πραγματικοί νεοναζί, δεν είναι τάχα οι συγκυβερνήτες του σκότους.

  — Σε ένα σκηνικό προκαθορισμένο, το συμπέρασμα, ότι οι βουλευτές είναι άχρηστοι από...
κάθε άποψη, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και κανένας δεν έχει σοβαρά επιχειρήματα προς τούτο.

  — Τα τελευταία χρόνια, πολλοί πουλημένοι βουλευτικοί αστέρες έσβησαν δια παντός και η ίδια τύχη περιμένει τους εναπομείναντες. Μπορεί να είναι ξεπουλημένοι στη πλειονότητά τους, όμως έχουν και το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, για τη διαιώνιση του φαύλου είδους τους. Έτσι, ενώ τα λασπόνερα του βάλτου τους καταπίνουν ήρεμα και τους πνίγουν, οι φαυλοπατέρες, δεν έχουν κανένα πρόβλημα, να σκηνοθετήσουν διαφωνίες, κοκορομαχίες και σκυλοκαυγάδες, για να δείξουν προσωρινά, ότι τάχα υπάρχουν και καλοί ψευδοΠΑΣΟΚοι, ότι τάχα υπάρχουν και καλοί ΝουΔουλικοί…. Λίγες ώρες μετά τον καυγά της κάλπης και της βοθρολάσπης, δεν μένει ίχνος από διαφορές, καθότι επικράτησαν οι πλέον Νέστορες, που απεκατέστησαν τη τάξη και την ασφάλεια της μάσας….

  — Εξαφανίζουν δουλειές, μισθούς και συντάξεις και γίνεται ταραχή, για το ποιανού είναι οι 125 ψήφοι και τίνος οι 127 και άστο αυτό κυρά μου κάνει… 128!!!!

  — Κόσμος αυτοκτονεί ή πεθαίνει της πείνας καθημερινά, κανένας αλήτης δεν ασχολείται με τα πόθεν έσχες των τελευταίων 5-8 ετών, αλλά οι καριόληδες βρίσκουν χρόνο, για να ερευνήσουν δήθεν πόθεν αίσχος, από το…. 1975!!!!! Ένα παραμύθι αποσβεσμένο σε χίλιες παραγραφές μεθοδευμένες από τους ίδιους, με το οποίο μας εμπαίζουν τα μέλη του ληστοβουλίου, κάθε χρόνο, χάριν της υπνώσεώς μας!!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Στους δρόμους δεν πρέπει να κατεβαίνεις για να σου χαρακώνουν τη πλάτη. Στους δρόμους πρέπει να βγαίνεις οργανωμένα να τους δείρεις και να τους ανατρέψεις.