Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΣΚΑΪ Προπαγάνδα: Φωτορεπορτάζ...

Εορταστικό ήταν το κλίμα χθες στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουγκ.

Ο κ. Γκάουγκ έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από άνδρες των ΜΑΤ και μέλη του ΠΑΜΕ που είχαν κατακλύσει από νωρίς τους δρόμους της πόλης για να θαυμάσουν από κοντά το είδωλό τους, ενώ...
ο Κάρολος Παπούλιας είχε στήσει σκηνικό βραβείων Όσκαρ με κόκκινο χαλί, αφού ο κ. Γκάουγκ φορούσε ολοκαίνουρια παπούτσια και θα ήταν πολύ κρίμα να τα λερώσει. Ο λεκές από δέρμα Εβραίου βγαίνει πολύ δύσκολα.

Σαν καλό καθεστωτικό σκουλήκι που είμαι, είχα πάρει από το πρωί οδηγίες από τον ΣΚΑΪ να συρθώ ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και να καλύψω με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αδιαφάνεια τα γεγονότα. Το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε παρακάτω, με δικαίωσε πανηγυρικά:

Γενναίοι άνδρες των ΜΑΤ συγκρατούν αφιονισμένους λάτρεις των χάμπουργκερ Goody's που έχουν ξεχειλίσει από το πρωί το κατάστημα και τρώνε τα πάντα στο πέρασμά τους.
 
Τα γνωστά πειραχτήρια των ΜΑΤ κάνουν φατούρο σε άτυχο φρεσκοκουρεμένο περαστικό που μόλις βγήκε από κομμωτήριο πλησίον της διαδήλωσης.
 
Η επιστημονική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας προσπαθεί να απενεργοποιήσει προβληματικό ρομπότ τύπου Iron Man που κάνει κεφαλοκλείδωμα σε διαδηλωτή, πιθανότατα λόγω βραχυκυκλώματος που προκλήθηκε εξαιτίας της βροχής.
 
Ευσυνείδητος οικοδόμος διαδηλωτής σώζει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή απροστάτευτο άνδρα των ΜΑΤ χωρίς κράνος, ασπίδα και γκλομπ από λακούβα που είχε δημιουργηθεί εξαιτίας εργασιών του Δήμου.
 
Διαδηλωτής βρίσκεται στο έλεος ιπτάμενης ντουντούκας που απειλεί να τον ξεκουφάνει, ενώ αστυνομικός της ομάδας ΔΕΛΤΑ ετοιμάζεται να την αφοπλίσει με επιδέξια κίνηση ζίου ζίτσου.
 
Άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ σχηματίζουν προστατευτικό κλοίο γύρω από ηλικιωμένο διαδηλωτή, προκειμένου να τον σώσουν από ομάδα λυσσασμένων ζόμπι που είναι έτοιμα να τον κατασπαράξουν.

Εν τω μεταξύ, σε κάποιον άλλο πλανήτη...

Φωτογραφίες: Δρομογράφος
Επιμέλεια κειμένων: To Skouliki Tom
Ρεπορτάζ: To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Οι άνδρες των ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ πρέπει να ήταν ψεκασμένοι χθες. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι άδειασαν ό,τι είχαν και δεν είχαν πάνω τους σε 50 ηλικιωμένους διαδηλωτές. Ή μήπως εξηγείται;)

Από thethreemooges