Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Σενάρια για υποψηφιότητα Μαρινάκη για τη δημαρχία του Πειραιά

Επώνυμοι και ανώνυμοι Πειραιώτες ζητούν από τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» ν' αναλάβει τα ηνία της πόλης

Σενάρια για την κάθοδο του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλλη Μαρινάκη στον προεκλογικό στίβο των δημοτικών εκλογών κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τα πρώτα ανεπιβεβαίωτα ρεπορτάζ, ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» δέχεται πιέσεις από αρκετούς «επώνυμους» και «ανώνυμους» δημότες του Πειραιά, προκειμένου...
να κατέλθει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και να διεκδικήσει τη δημαρχία της πόλης, ακολουθώντας και το παράδειγμα του πατέρα του που διετέλεσε μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου επί δεκαετίας..

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πρόκειται στις προσεχείς ημέρες να ανακοινώσει ο ίδιος και επίσημα την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της πόλης.

Να σημειώσουμε ότι προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημη διάψευση ή επίσημη επιβεβαίωση από τον πρόεδρο των ερυθρολεύκων για την πρόθεσή του να κατέλθει στην πολιτική ζωή της χώρας.

Από newsbeast

Πρόταση από Μητροπολίτη και φορείς του Πειραιά στον Μαρινάκη

Πιέσεις από τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και φορείς της πόλης δέχεται τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να ηγηθεί κίνησης για το καλό του μεγάλου λιμανιού. 

Το βασικό επιχείρημα που προβάλλουν είναι ότι πρέπει να γίνει υπέρβαση από ανθρώπους που έχουν όραμα για τον Πειραιά.

Από enikos