Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Εξαφανίστηκε το πλεόνασμα, όπως το αεροπλάνο ... Ανέθεσαν σε μάγο να το βρει!

Eχουμε συγκλονιστικές εξελίξεις. Χάθηκε ξαφνικά το πρωτογενές πλεόνασμα από τα ραντάρ της κυβέρνησης και γίνονται αγωνιώδεις προσπάθειες για να βρεθεί έστω και ένα ίχνος. Αλλά μάταια!

Εχουν ακουστεί οι πιο πιθανές και οι πιο απίθανες εκδοχές για το πώς χάθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα, πιο πολλές απ’ ό,τι για το μαλαισιανό αεροπλάνο.

Ολοι το έβλεπαν στην κυβέρνηση και ξαφνικά χάθηκε και τι να μοιράσει τώρα ο κακόμοιρος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που είχε υποσχεθεί να το μοιράσει στους πιο αδύνατους.

Θα ζυγίζονταν δηλαδή όλοι οι Ελληνες και όσοι είχαν μείνει περισσότερο πετσί και κόκαλο από την πείνα και την εξαθλίωση θα μοιράζονταν το πρωτογενές πλεόνασμα. Ο Βενιζέλος π.χ., με αυτές...
τις προϋποθέσεις, δεν θα έπαιρνε ποτέ πλεόνασμα.

Εχουν ακουστεί είπαμε και οι πιο απίθανες εκδοχές για το πώς εξαφανίστηκε το πρωτογενές πλεόνασμα. Η πιο πιθανή εξήγηση είναι αυτή που έδωσε ο Γιάννης Στουρνάρας ότι έπεσε σε δημοσιονομικό κενό.

Αλλοι το τραβάνε παραπέρα και λένε τερατωδώς ότι το πρωτογενές πλεόνασμα μαζί με τον Σαμαρά ήταν στο μοιραίο μαλαισιανό αεροπλάνο, γιατί έχουν εξαφανιστεί την ίδια ημέρα, ώρα και στιγμή.

Μας λένε ότι ο Σαμαράς έχει πάθει λοίμωξη του αναπνευστικού ή έχει πάθει βλάβη ο κινητήρας του. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, αφού η λοίμωξη αναπνευστικού έχει πάθει Σαμαρά.

Πιάσανε δουλειά λοιπόν οι αεροπλανολόγοι που έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ημέρες τα κανάλια μας. Πιο πιθανό είναι αυτό που είπε η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, ότι το πρωτογενές πλεόνασμα εξαφανίστηκε γιατί είναι Αιγόκερως με ωροσκόπο Δίδυμο και τίγρης στο κινέζικο ωροσκόπιο.

Η προθεσμία για να βρεθεί το πρωτογενές πλεόνασμα είναι ασφυκτική. Η τρόικα που ξανάρθε απαιτεί να βρεθεί μέχρι την Κυριακή οπωσδήποτε, γιατί αλλιώτικα θα πιστέψουν ότι δεν υπήρχε καθόλου πλεόνασμα και ότι όλα ήταν παραμύθι.

Ο τελευταίος που είδε το πρωτογενές πλεόνασμα είναι ο Σίμος Κεδίκογλου, όπως έχει αναφέρει σε πάμπολλες ανακοινώσεις.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επισήμανε ότι ψάχνουν λάθος και ότι το πρωτογενές πλεόνασμα δεν έχει πέσει στη θάλασσα, αλλά σε Ποτάμι.

Αργά τη νύχτα η κυβέρνηση ήταν καθησυχαστική ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα βρεθεί, το πολύ πολύ με ισοδύναμα μέτρα, και οι αδύνατοι να μην τρώνε πολύ αυτές τις μέρες για να μην παχύνουν και το χάσουν.

Υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα, τόνισε ο κ. Κεδίκογλου, και δεν χάνεται, γιατί είναι τόσο ανθεκτικό όσο τα πρίτι κολάν, που δεν κόβονται με τίποτα, ούτε με αλυσοπρίονα.

Εννοείται ότι το «Πάμε Λουκέτο» παρακολουθεί στενότατα το θέμα της εξαφάνισης του πρωτογενούς πλεονάσματος, γι’ αυτό να μπαίνετε κάθε ώρα και στιγμή στο καταπληκτικό σάιτ «efsyn.gr», μπας και βρέθηκε για να μοιραστούν τα χρήματα στους αδύνατους.

Του Λάκη Μπέλλου, από efsyn μοντάζ Γρέκι