Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ο Κακλαμάνης κατηγορεί Σαμαρά. Αναμένεται απάντηση

Πολλοί λέγαμε και γράφαμε κάτι που έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά καμία φορά η πολιτική πρακτική ξεπερνάει και αυτή τη φαντασία. Λέγαμε ότι ο κ. Σαμαράς πρότεινε ως υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Σπηλιωτόπουλο, προφανώς για να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ, μέσω της επανεκλογής του κ. Καμίνη που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας κ. Νικήτας Κακλαμάνης, έρχεται σήμερα και επιβεβαιώνει αυτή μας την υπόθεση.

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» ουσιαστικά κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι...
επέλεξε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, έτσι ώστε να μην έχει η Κεντροδεξιά υποψήφιο στον β’ γύρο των εκλογών της Αθήνας, για να ευνοηθεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ κ. Καμίνης.

Η συλλογιστική του κ. Κακλαμάνη, είναι ότι η επανεκλογή Καμίνη θα αποτελέσει ανάσα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη πολιτικά θέση, και αναμένεται να αμφισβητηθεί η ηγεσία του στο ΠΑΣΟΚ, μετά τη διαφαινόμενη βαριά ήττα του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές. Και αν αυτό συμβεί, τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η συγκυβέρνηση και η πρωθυπουργία Σαμαρά. Δηλαδή στην ουσία ο κ. Σαμαράς στερεί τον Δήμο Αθηναίων από τη ΝΔ, προκειμένου να διασώσει τον ίδιο τον πρωθυπουργικό του θώκο.

Βαριά κατηγορία, η οποία προφανώς δεν θα μείνει αναπάντητη από την πλευρά Σαμαρά. Βλέπουμε μάλλον διαγραφή, την οποία ίσως και να προκαλεί ο κ. Κακλαμάνης.

Από  hassapis-peter