Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Διακόπηκε η δίκη Μελισσανίδη - UNFOLLOW

Στις 25 Φλεβάρη η συνέχεια της δίκης 

Διακόπηκε η εκδίκαση της αγωγής του Δημήτρη Μελισσανίδη κατά των υπευθύνων του περιοδικού unfollow για το δημοσίευμα του Φεβρουαρίου του 2013 που ενέπλεκε τον επιχειρηματία στο λαθρεμπόριο πετρελαίου.

Η δίκη ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί και εξετάστηκε ο αντιπρόεδρος της AEGEAN OIL κ. Αντώνης Παπαδάκης, ενώ προηγήθηκαν...
οι αγορεύσεις από τους δικηγόρους των δύο πλευρών.

Το περιοδικό εκπροσωπεί η κ. Ζωή Κωνσταντoπούλου και ο κ. Γιάννης Δεληκωστόπουλος, με την πρώτη να έχει φέρει σε τρομερά δύσκολη θέση τον μάρτυρα του κ. Μελισσανίδη με τις καταιγιστικές ερωτήσεις της.

Ο κ. Παπαδάκης ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία AEGEAN OIL δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Δ. Μελισσανίδη, κάτι που αντέκρουσε σθεναρά η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσιάζοντας πληθώρα εγγράφων που αναδεικνύουν ότι η εταιρεία έχει άμεση σχέση ή ανήκει όπως είπε η ίδια στον κ. Δ. Μελισσανίδη.

Η εκδίκαση της αγωγής διακόπηκε στις 3μ.μ λόγω λήξης του ωραρίου και αναμένεται να συνεχιστεί, την Τρίτη 25 Φλεβάρη, όπου θα συνεχιστεί και η εξέταση του μάρτυρα που διακόπηκε από πλευράς Μελισσανίδη.

Από parapolitika