Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Kαίνε τα διόδια στη Μαλακάσα (Βίντεο)

Εξαγριωμένοι πολίτες μετέβησαν στα διόδια της Μαλακάσας και έβαλαν φωτιά στο κουβούκλιο, αφού πρώτα έβγαλαν την υπάλληλο που βρισκόταν μέσα. 

 Οι κάτοικοι των γύρω περιοχών διαμαρτύρονται για την αύξηση...
της τιμής των διοδίων. Σύμφωνα με το STAR, θα μεταβούν στα διόδια Αφιδνών.

Από enikos

Μαλακάσα: Διόδια-φωτιά 
Εξοργισμένοι από τις υπέρογκες αυξήσεις στο αντίτιμο των διοδίων, κάτοικοι του Ωρωπού συγκεντρώθηκαν αργά το απόγευμα της Κυριακής στα διόδια της Μαλακάσας και έβαλαν φωτιά σε ένα κουβούκλιο, αφού πρώτα έβγαλαν την υπάλληλο που βρισκόταν μέσα.

Ομάδα πολιτών έβαλε φωτιά σε ένα κουβούκλιο και σε λάστιχα, ενώ σημειώθηκε και διακοπή της κυκλοφορίας.
Οι διερχόμενοι οδηγοί δεν πλήρωναν αντίτιμο, ενώ εκπρόσωποι φορέων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση, σύμφωνα με πληροφορίες, πήραν αποστάσεις από τις πρακτικές που ακολούθησε ομάδα ατόμων που συμμετείχε στη συγκέντρωση.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, οι κάτοικοι επρόκειτο να συγκεντρωθούν στα πλευρικά διόδια, που υπάρχουν στο σημείο, για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά. Στην πορεία, ωστόσο, η κινητοποίηση πήρε άλλη τροπή.

Μπήκαν στη μέση του δρόμου, έβγαλαν από το κουβούκλιο την υπάλληλο που εργαζόταν μέσα και αφού το μετακίνησαν του έβαλαν φωτιά.
 Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η κίνηση στην Εθνική οδό για περίπου 10 λεπτά, προκαλώντας την αντίδραση των οδηγών, που επρόκειτο να περάσουν από το σημείο.

Οι εξαγριωμένοι κάτοικοι της περιοχής θα συνεχίσουν την κινητοποίηση τους στα διόδια των Αφιδνών.

Να σημειωθεί ότι ο δήμος Ωρωπού είχε καλέσει τους πολίτες να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που είχε προγραμματιστεί, ωστόσο μετά τα επεισόδια ο δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος καταδίκασε αυτές τις ενέργειες, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορούσε να τους σταματήσει.

Από ThePressProject