Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από το ΠΑΣΟΚ η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά

Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ η Μαριλένα Κοππά 
Την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε η ευρωβουλευτής του Κινήματος Μαριλένα Κοππά, η οποία πλέον φλερτάρει ανοιχτά με τη ΔΗΜΑΡ.

Σε δήλωσή της αναφέρει τα εξής: “Εφεξής δεν έχω καμία οργανωτική σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Παραμένω ως ανεξάρτητη ευρωβουλευτής στην Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών”.

Η ευρωβουλευτής, η οποία έχει συγκρουσθεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο» προανήγγειλε τη συνεργασία της με...
τη ΔΗΜΑΡ. Οπως είπε, ο Φώτης Κουβέλης "θέλει να συσπειρώσει τις κατακερματισμένες δυνάμεις του χώρου" ενώ "το σημερινό ΠΑΣΟΚ -μ' αυτή του την ηγεσία, τις πολιτικές του επιλογές και επειδή έχει χάσει τη διακριτότητά του από τη Ν.Δ. -δεν μπορεί".

"Ακόμα κι αν δεν υπήρχε η ΔΗΜΑΡ θα έπρεπε να εφευρεθεί", είπε χαρακτηριστικά. Στελέχη του κόμματος, που ρωτήθηκαν για την κ. Κοππά, δεν αρνήθηκαν τη συνεργασία μαζί της, είπαν ότι η ευρωβουλευτής κινείται στην ίδια κατεύθυνση με τη ΔΗΜΑΡ για τη δημιουργία του τρίτου πολλού, διευκρίνισαν όμως ότι δεν θα ενταχθεί οργανωτικά στο κόμμα.