Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Συρμόγλου: Ο "Τζεβελέκος" της ΝΔ...

Κι ακομη βρισκόμαστε στην αρχή. Μετά τις "νάρκες" επί ΠΑΣΟΚ το 2005 επί κυβέρνησης Καραμανλή, εμφανίστηκε νέο αστέρι.

Ο Στέλιος Συρμόγλου, δημοσιογράφος και στέλεχος της ΝΔ ο οποίος, με  την ΜΚΟ που δημιούργησε πήρε από τον κρατικό κορβανά 7,5 εκατ. ευρώ.

Μια ΜΚΟ   που κατέληξε χρεοκοπημένη και...
υπερχρεωμένη ...

Από nonews-NEWS

Στέλιος Συρμόγλου: Ο "χαλκοπρόσωπος" πρωθυπουργός των ψεμάτων...
Ο δημοσιογράφος που εχει κατηγορηθεί για κατασπατάληση δημοσίων πόρων με την ΜΚΟ "Εργο Πολιτών" (τον ειχε τοποθετήσει ο Καραμανλής) κατακεραυνώνει τον Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας τον ψεύτη και μιλώντας για οσμή σκανδάλων στην συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου...

Ο Στέλιος Συρμόγλου ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία - φάντασμα "Εργο Πολιτών"  είχε μισθό 9.500 ευρώ και εισέπραττε και αποζημίωση (!!!) για κάθε συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του ΔΣ.
Τον ξεσκέπασε ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής και ο Γερουλάνος, το '11, έστειλε τον φάκελο του στον εισαγγελέα.
Τρία χρόνια μετά και συγκεκριμένα πριν από ενα μήνα ο Συρμόγλου αναρωτιόταν "ποιοι εξέθρεψαν τα επιχειρηματικά εκτρώματα με την κτηνώδη λαιμαργία για τον κρατικό κορβανά".

Το άρθρο "Ο "χαλκοπρόσωπος" πρωθυπουργός των ψεμάτων..."  έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Διαβάστε το εδώ.


Γρέκι: Βρε τι μαθαίνεις όταν αρχίζουν να βγαίνουν όλα στη φόρα. Ομολογούμε ότι και εμείς κάναμε αρκετές αναδημοσιεύσεις άρθρων του κ. Συρμόγλου, χωρίς φυσικά να γνωρίσουμε οτιδήποτε από τα παραπάνω για το δημοσιογράφο, από τη freepen. Και το χειρότερο είναι ότι  συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να μας στέλνουν άρθρα του παραπάνω κυρίου με email να τα δημοσιεύσουμε.
Αι σιχτίρ