Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Κατούρησε ο καλεσμένος μέσα στο στούντιο του Μπογδάνου και δεν μεταδόθηκε η εκπομπή - Διαπραγματεύσεις για τα πλάνα με την ούρηση στο στούντιο!

Έβγαλε το πουλί του μέσα στο στούντιο, κατούρησε και σταμάτησε το γύρισμα! Ο λόγος για τον καλεσμένο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην εκπομπή «Ευθέως», γνωστός στο Διαδίκτυο και ως Ponzi!

Οι δυο, λογομάχησαν έντονα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και κάποια στιγμή ο καλεσμένος σηκώνεται όρθιος και άρχισε να φωνάζει κατουρώ τους δημοσιογράφους και...
τις θέσεις τους…

Όπως ήταν φυσικό η εκπομπή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, για αυτό και εχθές το βράδυ που ήταν προγραμματισμένη να μεταδοθεί προβλήθηκαν αποσπάσματα από παλαιότερα επεισόδια του «Ευθέως»!

Από enimerosi24

WTF!O Α.Κοντοπίδης ούρησε στην εκπομπή του Κ. Μπογδάνου;  
Πολλοί ήταν αυτοί που  περίμεναν με ανυπομονησία την χθεσινή συνέντευξη του Αλέξανδρου Κοντοπίδη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Ο γνωστός κωμικός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του δημοσιογράφου στον ΣΚΑΙ “Ευθέως”.

Τα social media πήραν φωτιά από τους δεκάδες θαυμαστές του Ponzi, όπως είναι είναι ευρύτερα γνωστός ο Κοντοπίδης, μετά και την ανακοίνωση του καναλιού:

"Καλεσμένος στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο αρχιμάστορας της διαδικτυακής ...χοντράδας PONZI κατά κόσμον Αλέξανδρος Κοντοπίδης! Ο ΡΟΝΖΙ θα μιλήσει "Ευθέως" μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα στον παρουσιαστή για το χιούμορ και το καφριλίκι στο διαδίκτυο".

Ωστόσο, η τηλεοπτική συνάντηση είχε μία πρωτοφανή εξέλιξη! Στον αέρα βγήκε σε επανάληψη η εκπομπή που ήταν καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς και ο Κοντοπίδης δεν έπαιξε ποτέ. Γιατί;

Ο stand up comedian, μετά από μια έντονη λογομαχία που είχε κατά τη διάρκεια του γυρίσματος με τον δημοσιογράφο σηκώθηκε όρθιος, κατέβασε το φερμουάρ του και ούρησε μέσα στο στούντιο, πάνω στην καρέκλα, φωνάζοντας: "Ουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους"!

 Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κοντοπίδης έχει εκφράσει στο παρελθόν την άποψή του για τον δημοσιογράφο αλλά και σε πρόσφατη ανάρτησή του στο facebook κάνοντας καυστικά σχόλια.

Πηγές του ΣΚΑΪ, πάντως, λένε πως όντως έβγαλε ο Ponzi το μόριο του απειλώντας ότι θα ουρήσει, αλλά δεν το έκανε ποτέ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις typologies, ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίζεται ο Γιάννης Αλαφούζος  το απίστευτο γεγονός που έγινε μέσα στο στούντιο του ΣΚΑΪ. «Οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμα» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Κωνσταντίνο Μπογδάνος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook για τα όσα λέγονται: «Σιγά μην πιαστήκαμε και στα πόδια» ενώ ο  Αλέξανδρος Κοντοπίδης πόσταρε στην σελίδα του: «Παιδιά το περίφημο «Γιάννη κόφτο» από σήμερα θα αλλάξει και πλέον θα λέω «Σταμάτη Μαλέλη κόφτο» απλά για να ξέρετε».
Από happycity 

Διαπραγματεύσεις για τα πλάνα με την ούρηση στο στούντιο! 
Ο καλεσμένος ούρησε την καρέκλα του και ο παρουσιαστής ζήτησε από τους εργαζόμενους να την αλλάξουν, συνεχίζοντας την εκπομπή! Η πληροφορία του “Π” είναι επιβεβαιωμένη για το περιστατικό που συνέβη αργά βράδυ, κατά τη διάρκεια μαγνητοσκόπησης τηλεοπτικής εκπομπής. Ο καλεσμένος αποφάσισε να δείξει πως απεχθάνεται την τηλεόραση και τη δημοσιογραφία και ούρησε στην καρέκλα που καθόταν. Οι εργαζόμενοι που βρίσκονται στο στούντιο πάγωσαν, αλλά ο παρουσιαστής θέλησε να συνεχίσει την εκπομπή ζητώντας μόνο την αντικατάσταση του καθίσματος, απαξιώνοντας  και την εργασία του τεχνικού προσωπικού του σταθμού. Ο διευθυντής του καναλιού ζήτησε από τον παρουσιαστή να γυρίσουν ξανά από την αρχή την εκπομπή, κάτι που ο δημοσιογράφος δεν δεχόταν . Αντιπρότεινε μόνο την αφαίρεση του επίμαχου πλάνου. Τελικά με απόφαση της διεύθυνσης, η εκπομπή δεν μεταδόθηκε. Στο στούνιο υπήρχε φίλος του καλεσμένου ο οποίος φωτογράφιζε την εκπομπή.

Από typologies