Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Σάλος με φημολογούμενη σχέση του Ολάντ - Το Closer θα αποσύρει τις αναφορές στο φημολογούμενο δεσμό του Ολάντ

Ο Γάλλος πρόεδρος απειλεί με μηνύσεις το Closer 
Σάλος έχει ξεσπάσει στα διεθνή ΜΜΕ με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο του περιοδικού Closer που εμφανίζει τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ με γνωστή Γαλλίδα ηθοποιό με την οποία υποστηρίζει ότι διατηρεί ερωτική σχέση.

Ο λόγος για την 41χρονη Ζουλί Γκαγιέ, που έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 50 ταινίες ενώ συμμετείχε και σε τηλεοπτικό σποτ της προεκλογικής καμπάνιας του Γάλλου προέδρου.

Το περιοδικό έχει αφιερώσει επτά σελίδες με φωτογραφικό υλικό στο οποίο δείχνουν...
έναν άνδρα που μοιάζει με έναν από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του Γάλλου προέδρου και έναν δεύτερο άνδρα με μαύρο κράνος -που φέρεται ότι είναι ο 59χρονος Ολάντ- να φθάνουν και να αναχωρούν από πολυκατοικία με μηχανή scooter.

Μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η ηθοποιός φαίνεται επίσης να φθάνει και να αναχωρεί από το ίδιο διαμέρισμα ενώ ο σωματοφύλακας του προέδρου φέρεται να τους πηγαίνει κρουασάν το πρωί.

Ο Φρανσουά Ολάντ μιλώντας ως ιδιώτης και όχι ως πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξέφρασε τη “βαθιά του λύπη” για την παραβίαση του σεβασμού της ιδιωτικής του ζωής και επιφυλάχθηκε ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά του περιοδικού.

Πάντως δεν αρνήθηκε ότι διατηρεί σχέση με τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Οι φήμες αναφέρουν ότι οι δυο τους διατηρούν σχέσεις εδώ και αρκετούς μήνες και η ηθοποιός τον περασμένο Μάρτιο κατήγγειλε διάφορους μπλόγκερ και ιστοσελίδες στη Γαλλία που τις διέδιδαν. Ο δικηγόρος της τότε έλεγε ότι δεν υπάρχει βάση σε αυτούς τους ισχυρισμούς ενώ η ίδια δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις τελευταίες εξελίξεις.

Newsroom Enet, με πληροφορίες από BBC
Από enet

Το Closer θα αποσύρει τις αναφορές στο φημολογούμενο δεσμό του Ολάντ
Tο σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει από τον ιστότοπό του τις πληροφορίες για τη σχέση που υποστήριξε ότι διατηρούν ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και η ηθοποιός Ζουλί Γκαγέ, ύστερα από αίτημα του δικηγόρου της.

 «Ο δικηγόρος της Ζουλί Γκαγιέ επικοινώνησε μαζί μας για να μας ζητήσει να αποσύρουμε από τον ιστότοπο κάθε αναφορά για αυτή τη σχέση και να διασφαλίσουμε την απόσυρση των αναρτήσεων και στη μηχανή αναζήτησης της Google» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Λοράνς Πιο, διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι ανάλογο αίτημα δεν έχει υποβληθεί για την έντυπη έκδοση του περιοδικού.

«Θα αποσύρουμε την είδηση, το πιθανότερο απόψε το βράδυ, καθώς πρόκειται για μια ξεκάθαρη διαταγή. Στην αντίθετη περίπτωση, δεν θα έχουμε καμία επαφή με την προεδρία» πρόσθεσε η ίδια.

Ο Φρανσουά Ολάντ κατήγγειλε την παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής μετά τη δημοσίευση στο περιοδικό πληροφοριών περί υποτιθέμενου δεσμού του με την Ζ. Γκαγέ.

«Όταν το Closer είχε δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες του Φρανσουά Ολάντ με την Βαλερί Τριερβελέρ, το 2012, ο Γάλλος Πρόεδρος είχε ζητήσει την απόσυρση της έντυπης έκδοσης του περιοδικού από τα περίπτερα χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Αυτήν την φορά η προεδρία δεν έκανε το ίδιο. Το να επιτύχει την απόσυρση ενός περιοδικού από τα περίπτερα είναι εξαιρετικά σπάνιο, γίνεται στην περίπτωση της διατάραξης της δημόσιας τάξης» υπενθύμισε η Πιό.
Επισήμως ο 59χρονος πρόεδρος της Γαλλίας διατηρεί σχέση με τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ, ενώ για καιρό συζούσε με την πρώην υποψήφια του Σοσιαλιστικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, με την οποία έχουν 4 παιδιά.

Η Ζουλί Γκαγέ, 41 ετών, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ames de papiers» που προβάλλεται αυτή την εποχή στους κινηματογράφους, είχε προσφύγει στα τέλη Μαρτίου του 2013 σε δικαστήριο του Παρισιού με στόχο τον εντοπισμό των υπευθύνων που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φήμες ότι διατηρούσε δεσμό με τον Φρανσουά Ολάντ.

Το 2012 η ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε ένα προεκλογικό σποτ του Φρανσουά Ολάντ στο οποίο χαρακτήριζε τότε τον υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές έναν άνθρωπο «ταπεινό», «αξιοθαύμαστο» και «πραγματικά πρόθυμο να ακούσει τον άλλο».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Από enet