Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Διαμαντόπουλος για Τατσόπουλο: Είχα πει πως είναι μ@λ@κ@ς ή προβοκάτορας! - Τατσόπουλος: Υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ άνθρωποι που συμπαθούν τους τρομοκράτες


Επίθεση στον Πέτρο Τατσόπουλο έκανε με ανάρτησή του ο δυνάδελφός του βουλευτής στο ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος... 

Σχολιάζοντας τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου στην εκπομπή "ΣΚΑΪ", ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:...
"Είχα πει παλιότερα πως πρόκειται για μαλ...α ή προβοκάτορα, είχα φτάσει να τείνω προς το δεύτερο, μετά και από το αποψινό είμαι σίγουρος για το δεύτερο...". 

Από epikaira

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
Τατσόπουλος: Υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ άνθρωποι που συμπαθούν τους τρομοκράτες 
Βόμβα στον ΣΥΡΙΖΑ έριξε ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος με δηλώσεις του αναζωπύρωσε τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει για την τρομοκρατία.

Ο κ. Τατσόπουλος είπε ότι υπάρχουν μέλη του κόμματός του που βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες της «17 Νοέμβρη». Η ΝΔ απάντησε αμέσως, καλώντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τους «συμπαθούντες» των τρομοκρατικών ιδεών.

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν βρίσκονται στη φυλακή για τις ιδέες τους, αλλά γιατί σκότωσαν 23 ανθρώπους πισώπλατα. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι μπήκαν φυλακή ως δολοφόνοι και όχι ως αγωνιστές, ούτε ως μέτοχοι επαναστατικής δράσης όπως είπε ο κ. Ραγκούσης και μας σηκώθηκαν οι τρίχες όλων χθες», δήλωσε αρχικά στον ΣΚΑΪ ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν από τις δηλώσεις τους ότι θεωρούσαν τον Ξηρό πολιτικό κρατούμενο. Αλλά δεν είναι η κυρίαρχη αντίληψη στο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία, νωρίτερα σήμερα, είχε εξαπολύσει επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, αφήνοντας αιχμές για στενές σχέσεις του κόμματος με την τρομοκρατία.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει : «Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τατσόπουλος σε συνέντευξη του (ΣΚΑΪ TV) επιβεβαίωσε περίτρανα τη Νέα Δημοκρατία λέγοντας απόψε επί λέξει: "υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων (17Ν)".

»Μετά τη δημόσια παραδοχή του βουλευτή του, ο κ. Τσίπρας αν δεν διαγράψει απόψε κιόλας τους κατά ομολογία Τατσόπουλου "συμπαθούντες" των τρομοκρατικών ιδεών της 17Ν, σημαίνει ότι ταυτίζεται με τις απόψεις τους»
Από imerisia