Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Οι δύο εντολές

 Πολύ πλάκα γίνεται τις τελευταίες μέρες με την "εντολή Σαμαρά". Με εντολή του γελοιωδέστερου πρωθυπουργού (χειρότερος και από τον ΓΑΠα) που είχε ποτέ η Ελλάδα, φαίνεται ότι γίνονται όλα, ή γι' αυτό θέλουν να μας πείσουν. Αυτή η "εξυπνάδα" ξεκίνησε από τη ΝΔ και τον ίδιο τον Σα(χλα)μαρά, πιστεύοντας ότι έτσι του προσθέτουν κύρος. Με εντολή Σα(χλα)μαρά αλλάζει προορισμό ο πιλότος του αεροπλάνου και κατευθύνεται στην Κεφαλονιά αντί στην Αθήνα. Με εντολή Σα(χλα)μαρά αποφασίζεται κάποια χρήματα από τις μίζες των εξοπλιστικών να δοθούν στην Παιδεία και την Υγεία.

Η άλλη εντολή είναι αυτή που έδωσαν κάποιοι ηλίθιοι συμπολίτες μας στον Σα(χλα)μαρά να κάνει τον πρωθυπουργό. Και αφού έγινε πρωθυπουργός, βάλθηκε να διαλύσει τη χώρα και...
τους ανθρώπους. Έτσι διανύουμε τον 6ο χρόνο ύφεσης, έχουμε 1,5 εκατομμύριο ανέργους, την υψηλότερη φορολογία στην ΕΕ και τον ακριβότερο ΦΠΑ, αλλά δεν έχουμε πετρέλαιο θέρμανσης εξ αιτίας της φορολογίας. Την ίδια στιγμή που είμαστε οι πιο φτωχοί στην Ευρωζώνη μετά τους Πορτογάλους. Όλα αυτά τα "θαυμαστά" τα πέτυχαν αυτοί που ψήφισαν τον Σα(χλα)μαρά.

Ήθελα να ήξερα ποιος έδωσε την εντολή σε όλους αυτούς τους ένθεους να κάνουν τέτοια μ@λακία...

Από swell