Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Τα 25€ ειναι τρίχες για τον Αδωνι αδιαφορώντας για τους οικονομικά αδυναμους!

Παρακολουθώντας την κόντρα του Αδωνι με το ΠΑΣΟΚ για το εισιτήριο των 25€ έπεσα επάνω στα ψέματα του Αδωνι οπως τα παρουσίασαν οι αντίπαλοι του και αξίζει να τα αναφέρουμε γιατί πλέον εκτός απο γραφικός ειναι οπως έχουμε αναφέρει πολλες φορες εδω στο freepen και επικίνδυνος!

Πριν λοιπόν ο Αδωνις Γεωργιαδης (επιλογή του Σαμαρα για την την θέση του υπουργού υγείας και αναρωτιέμαι οπως και όλοι οι πολίτες με τι κριτήρια έγινε αυτο) παρει την αποφαση να εφαρμοστεί το νεο χαράτσι στους ασθενείς ειπε πολλα ψέματα και τα αναφέρω οπως...
τα άκουσα απο τους αντιπάλους του στο πασοκ

1. Γεωργιάδης στο ΣΚΑΪ 25/09/2013 «Ο Υπουργός Υγείας είπε ότι θα μπουν εισοδηματικά κριτήρια με πλαφόν τα 11.000 ευρώ, ενώ εξαιρούνται οι χρόνια πάσχοντες».

2. Γεωργιάδης στο STAR 24/09/2013 «Μόνο οι έχοντες και κατέχοντες βάσει εισοδηματικών κριτηρίων θα πληρώνουν 25 ευρώ για την εισαγωγή στα Νοσοκομεία».

3. Γεωργιάδης in. gr 27/11/2013 «Εξετάζεται η απόσυρση του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα Νοσοκομεία». Δεν μπορω να καταλαβω λοιπόν σαν απλός πολίτης πως χρησιμοποιεί ως επιχείρημα την φθηνή δικαιολογία ότι η διάταξη αυτή είχε ψηφισθεί πριν από ένα χρόνο άρα δεν φέρει ευθύνη, άρα θα εφαρμοστεί.

Εαν ήθελε και ειχε σοβαρές βλέψεις ο Αδωνις να λειτουργήσει ως υπουργος υπέρ του πολιτη μπορούσε να επανεξετάσει την διάταξη αυτη οπως έγινε και για αλλες διατάξεις που περιλαμβάνονταν στο μνημόνιο και είχαν ψηφιστεί και άλλαξαν λειτουργώντας υπέρ του πολιτη. Αλλα αυτές οι διατάξεις άλλαξαν απο σοβαρούς υπουργούς εδω υπαρχει αποδεδειγμένη έλλειψη σοβαρότητας. Δεν θα αναφέρω τα παραδείγματα των διατάξεων που εχουν αλλαξει προς όφελος του πολιτη αλλα ευχομαι να μην επανεξετάζονται μονο θεματα και διατάξεις κατα το δοκουν και τα 25€ ηταν δύσκολο να επανεξεταστουν απο την Νέα Δημοκρατια και τον Σαμαρα. Το πρωτογενές πλεόνασμα αυτο τον ρόλο δεν παίζει; Να αποκαταστήσει τις αδικίες; Λέμε τωρα!!!

Το ποσο απαράδεκτος σαν χαρακτήρας και σαν προσωπικότητα ειναι ο Αδωνις φάνηκε ακόμα μια πολλοστή φορά με την δήλωση του σημερα στο Mega οταν αναφέρθηκε στην διαμάχη του ίδιου με το πασοκ για τα 25€ λέγοντας οτι ειναι τρίχες!!!! Δηλαδη ο πόνος τους ανέργου και του οικονομικού αδύναμου που δεν εχει να δώσει τα 25€ ειναι τρίχες ειπε αυτο το ανθρωπακι που ο Σαμαρας για να πληρώσει ενα απο τα πολλα γραμμάτια που χρωστάει έβαλε στην θέση του υπουργού υγείας. Ποσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε δεν ξερω!!!

Του Κώστα Βουκελάτου από freepen