Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

O Καμίνης ντύνει τα δέντρα. Οι άστεγοι ας πεθάνουν

Ως ανθρωπιστική πρόκληση χαρακτηρίζουν χιλιάδες Αθηναίοι την υποστήριξη που παρείχε ο Δήμος Αθηναίων στην προκλητική πρωτοβουλία ορισμένων να… ντύσουν με πουλόβερ τα δέντρα στο κέντρο της Αθήνας τη στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας κινδυνεύουν κυριολεκτικά να πεθάνουν από το κρύο και την έλλειψη τροφίμων.

Ο επονομαζόμενος και «Τζουλιάνι της Ελλάδας», ο οποίος ρίχνει όλο του το βάρος του σε κινήσεις που ενισχύουν την αστυνομοκρατία στην πρωτεύουσα, τη στιγμή που η Αθήνα μετατρέπεται σε τυπικό παράδειγμα τριτοκοσμικής πόλης, δεν έχασε την ευκαιρία να στηρίξει και αυτή την προκλητική για πολλούς ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καμίνης θεωρείται ως ο πρώτος δήμαρχος στην ιστορία που έκανε μηνύσεις και έστειλε τα ΜΑΤ εναντίον αστέγων που προσπαθούσαν να κρατηθούν στη ζωή βρίσκοντας καταφύγιο στο καφενείο του Πνευματικού Κέντρου Αθηνών, σε  μια από τις πιο...
κρύες νύχτες των τελευταίων δεκαετιών.

Αν συνεχίσουν βέβαια με την ίδια πολιτική θα χρειαστούν να κάνουν και άλλες παραχωρήσεις στα δέντρα, τα οποία ενδέχεται να είναι και οι τελευταίοι τους ψηφοφόροι.

Από info-war