Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Χάλασαν την φιέστα του Κοτρώτσου

Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος είναι ένας απ’ τους πιο καθεστωτικούς δημοσιογράφους. Χρημάτισε διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου» και τώρα είναι η δεξιά φωνή στο τηλεοπτικό κανάλι Action 24 το οποίο στελεχώνεται από άτομα  «της πλέον φθαρμένης και όζουσας ΠΑΣΟΚικής νομενκλατούρας και δημοσιογραφίας», όπως γράφαμε σε άλλη ανάρτησή μας.

Κάποια στιγμή ο Σεραφείμ Κοτρώτσος αποφάσισε να γίνει εκδότης βγάζοντας την βδομαδιάτικη εφημερίδα «Αποκαλύψεις». Το εκδοτικό του εγχείρημα δεν περπάτησε και...
ο Κοτρώτσος απέλυσε όλους τους εργαζόμενους του, χωρίς να τους πληρώσει και φεσώνοντας τα ασφαλιστικά τους ταμεία.

Αφού απέτυχε σαν εκδότης, είπε να δοκιμάσει την τύχη του σαν συγγραφέας. Σήμερα, λοιπόν που παρουσίαζε το βιβλίο του στο Athens Plaza, στην πλατεία Συντάγματος, μπουκάρισαν οι απλήρωτοι – απολυμένοι απ’ την πρώην φυλλάδα του, ύψωσαν πανό και με συνθήματα χάλασαν την φιέστα του.

Οι βουλευτές του Σύριζα (Ρ. Δούρου, Δημ. Παπαδημούλης, Α. Μητρόπουλος, Γ. Βαρεμένος, Δ. Στρατούλης) όπως και ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος,  όταν είδαν τους «εισβολείς» δήλωσαν ότι είχαν άγνοια του γεγονότος, ενώ στη συνέχεια, σε ένδειξη συμπαράστασης στους απλήρωτους εργαζομένους, αποχώρησαν από την εκδήλωση.
Πληροφορίες και φώτο από left.gr & dromografos