Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Πως πάει η επανάσταση; Γ@μι€τ@ι !!!

Τελικά ήταν γραπτό η επανάσταση να ξεκινήσει από τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη η οποία σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης και ξεκίνησε το αντάρτικο μέσα στη βουλή υπερψηφίζοντας την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Αμέσως μετά, πέταξε τις γόβες, φόρεσε γαλότσες και έτρεξε να πιάσει κάγκελο στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Μπορεί βέβαια να έχει στο παρελθόν ψηφίσει τα μνημόνια της συγκυβέρνησης, αλλά πλέον η ιδέα της επανάστασης έχει ωριμάσει μέσα της και δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ. Αν ζούσε σήμερα η…Ρόζα Λούξεμπουργκ, θα άφηνε την επανάσταση στα σίγουρα χέρια της κόκκινης Θοδώρας και αυτή θα ασχολιόταν με τα οικιακά.

 Μπορεί βέβαια να έχει στο παρελθόν ψηφίσει τα μνημόνια...
της συγκυβέρνησης, αλλά πλέον η ιδέα της επανάστασης έχει ωριμάσει μέσα της και δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ. Αν ζούσε σήμερα η Ρόζα Λούξεμπουργκ, θα άφηνε την επανάσταση στα σίγουρα χέρια της κόκκινης Θοδώρας και αυτή θα ασχολιόταν με τα οικιακά .

Από κοντά και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι μπορεί να στηρίζουν ακόμα την κυβέρνηση αλλά δεν της δίνουν λευκή επιταγή . Στήριξαν την κυβέρνηση, αλλά με μισή καρδιά. Με την άλλη μισή στηρίζουν τον ογκόλιθο Βενιζέλο στις πλάτες τους. Αλλά είναι βαρύ το φορτίο.

Ακόμα και η ΔΗΜΑΡ επαναστάτησε αφού ψήφισε “παρών”. Μην το γελάς, για τη ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη είναι ένα μεγάλο βήμα. Πριν λίγους μήνες ψήφιζε μνημόνια.

Μην λησμονήσουμε και τον Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος χτυπημένος από επαναστατικό πυρετό, αποφάσισε να κάτσει σπίτι του στηρίζοντας την επανάσταση.

Βέβαια , η αρχή έγινε την προηγούμενη μέρα , όπου η βουλευτής των ανεξάρτητων ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, οργάνωσε την επανάσταση καβάλα στα κάγκελα του ραδιομεγάρου.

Πάνω από την βουλή των ελλήνων πλανάται το φάντασμα της επανάστασης. Τρέμετε παλιοκαπιτάλες, βρίσκεται στο κατώφλι σας η Θεοδώρα η Τζάκρη.