Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Έμποροι όπλων, ναρκωτικών, διαχειριστές "τρομοκρατικών οργανώσεων", ιδιοκτήτες ελληνικών ΜΜΕ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΣΥΡΙΖΑ 
Αυτό που κατά καιρούς ακούγονταν σαν εικασία τώρα πλέον παίρνει σάρκα και οστά. Όσα αποκαλύπτονται για το οπλοστάσιο του εφοπλιστή Πάλλη-πρώην συνεταίρου του Ρέστη-αποδεικνύουν τις στενές σχέσεις σκοτεινών επιχειρηματικών συμφερόντων που επεκτείνονται από εμπόριο όπλο, ναρκωτικών, μίζες από εξοπλιστικά, κλπ-με τα εγχώρια ΜΜΕ. Δεν υπήρχε μηντιακό μαγαζί στον οποίο να μην είχε επενδύσει ο Ρέστης, μόνος του ή με μπροστάρη τον Πάλλη.

Η άλωση του παραδοσιακού χώρου...
των ΜΜΕ που επιχειρήθηκε με τον Γιώργο Κοσκωτά σήμερα βρίσκεται στην κορύφωσή της με πάσης φύσεως σκοτεινά συμφέροντα να έχουν στην κατοχή τους εφημερίδες, κανάλια, ραδιόφωνα, και κυρίως διαδικτυακά ΜΜΕ που αποτελούν το νέο αγαπημένο τους παιγνίδι.
Κι αυτό συμβαίνει με την ανοχή και την συγκάλυψη όλων των κομμάτων. Ο τρόπος με τον οποίο το ΚΚΕ ξεφορτώθηκε τον 902 είναι χαρακτηριστικός. Την ίδια ώρα πολύς λόγος γίνεται για τον μηντιακό όμιλο της Χρυσής Αυγής που βρίσκεται υπό «κατασκευή». Μέσα σε ένα τέτοιο ζοφερό περιβάλλον με αδιαφανή συμφέροντα να ελέγχουν τα ΜΜΕ επιχειρείται η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια. Προφανώς τόσο η κυβέρνηση όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν διάθεση για χιούμορ. Με την ανοχή τους οι δημόσιες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συχνότητες πέρασαν στα χέρια μπράβων, εμπόρων όπλων, διαχειριστών τρομοκρατικών οργανώσεων, και πάσης φύσεως μιζαδόρων και εκβιαστών. Είναι μάλιστα τόσο αισχρό και σκοτεινό το μοίρασμα της μηντιακής πίτας που προκάλεσε την αιφνίδια αφύπνιση του εξαφανισθέντος ΓΑΠ ο οποίος ζήτησε τον λόγο για τις ψηφιακές συχνότητες.

Αν όλα αυτά δεν παραπίμπουν σε Κολομβία των Βαλκανίων τι άλλο θα πρέπει να συμβεί για να συνειδητοπιήσουμε ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στην Ευρώπη, δεν είναι χώρα της Δύσης αλλά μία από τις πιο μεγάλες βάσεις του οργανωμένου εγκλήματος παγκοσμίως...

Από το kourdistoportocali