Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Έκρηξη Σαμαρά κατά Τρόικας: Ζωγράφισε μουστάκια στον Τόμσεν!

Ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ επαναστατεί κατά της Τρόικας
Την έντονη δυσαρέσκειά του για τη στάση και τις παράλογες απαιτήσεις της Τρόικας, έδειξε ο πρωθυπουργός, με μια δυναμική κίνηση που επιχειρεί να δώσει τον τόνο και το ύφος της ελληνικής πλευράς στις επικείμενες διαπραγματεύσεις

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν πρόκειται να γίνουν δεκτά νέα οριζόντια μέτρα, έστειλε εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης ο Αντώνης Σαμαράς, φοβούμενος ότι αφού καμία από τις μεταρρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν την προηγούμενη φορά δεν έχει εφαρμοστεί, στις νέες διαπραγματεύσεις η Τρόικα θα ζητήσει...
επιπλέον δημοσιονομικά μέτρα.

Η κίνηση αυτή, σύμφωνα με έγκυρους πολιτικούς αναλυτές, σηματοδοτεί την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να αφήσει τα προσχήματα και να στραφεί και αυτός στη μεγάλη δεξαμενή των αντιμνημονιακών ψηφοφόρων, ελπίζοντας ότι θα τσιμπήσουν από το ζοχαδιασμένο ύφος του.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με υπουργούς που πρόκειται να σηκώσουν το βάρος των διαπραγματεύσεων, πέρα από τα μουστάκια που ζωγράφισε στον Πολ Τόμσεν, έγινε ακόμα πιο δυναμικός, ζωγραφίζοντας και κερατάκια – κατά πάσα πιθανότητα έπειτα από προτροπή των συμβούλων του!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Moufanet
Νίκος Ζαχαριάδης
από protagon