Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Διαψεύδει ο Νότης Μηταράκης οτι μπήκε για πρώτη φορά σε ΑΕΙ με τα ΜΑΤ, είχε μπει και με Πανελλήνιες

Σε διάψευση της είδησης οτι μπήκε σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα για πρώτη φορά στη ζωή του σήμερα συνοδεία ΜΑΤ, προχώρησε μέσω twitter ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κύριος Νότης Μηταράκης. Όπως αποκαλύπτει, μπορεί να σπούδασε στο Deree όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του, αλλά όταν είχε δώσει Πανελλήνιες είχε περάσει στο ΕΚΠΑ...

 Αναμένουμε σχετική δήλωση και από άντρες των ΜΑΤ που αβασίμως έχουν κατηγορηθεί πολλές φορές οτι η μόνη φορά που ενδέχεται...
να μπήκαν σε ΑΕΙ ήταν στα πλαίσια κάποιας αστυνομικής επιχείρησης. Είναι θετικό που στελέχη της κυβέρνησης δεν αφήνουν καμία σκιά να πλανάται για τόσο σημαντικά θέματα.
Από epikairo

Εισβολή ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ παρουσία του χαμογελαστού υφυπουργού Μηταράκη- Εκανε πηγαδάκι με αστυνομικούς  
Το είδαμε κι αυτό: Τα ΜΑΤ κάνουν επιχείρηση για την καταπολέμηση του παρεμπορίου στην Πατησίων,  γύρω από την ΑΣΟΟΕ (μάλιστα κατευθύνθηκαν προς τη σχολή όταν μπήκαν μέσα οι μικροπωλητές) και  υφυπουργός παρακολουθεί την επιχείρηση και πιάνει χαμογελαστός κουβέντα με τους αστυνομικούς παρουσία των φωτογράφων.

Η επιχείρηση έγινε το πρωί στην Πατησίων, εκεί που βρέθηκε και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, προφανώς για να παρακολουθήσει την επιχείρηση.Οι άνδρες των ΜΑΤ κυνήγησαν τους μικροπωλητές οι οποίοι εισέβαλαν στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ για να τους ακολουθήσουν οι αστυνομικοί. 
Φωτογραφίες Εurokinissi.
Από iefimerida