Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Υπόδουλοι ως το … 2050

Το μάθαμε κι αυτό: Οι κυβερνήσεις του Γιωργάκη Παπανδρέου και του διδύμου της συμφοράς Σαμαρά-Βενιζέλου έχουν βάλει την Ελλάδα σε καθεστώς υποδούλωσης στην ΕΕ μέχρι το ..2050!

Όχι δεν κάνουμε πλάκα. Με βάση κανονισμό της ΕΕ (472/2013) που αποφασίστηκε φέτος, όποια χώρα έχει δανειστεί  λεφτά από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, θα βρίσκεται υπό καθεστώς «ενισχυμένης επιτήρησης» μέχρι να αποπληρώσει το 75% του χρέους της.

Όπως διευκρινίζεται στον κανονισμό της Ε.Ε, το καθεστώς της «ενισχυμένης επιτήρησης» είναι απολύτως το ίδιο με το μνημονικό καθεστώς –διαρκείς έλεγχος από την ΕΕ , μέτρα που θα επιβάλλονται αν οι ελεγκτές της ΕΕ τα κρίνουν αναγκαία κλπ. Αέναο Μνημόνιο δηλαδή για την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Κύπρο και άλλες χώρες μέλη της ευρωζώνης.

Στο μεταξύ η Κομισιόν θα εξετάσει φέτος για πρώτη φορά τους προϋπολογισμούς του 2014 όλων των...
χωρών της ευζώνης και μάλιστα … πριν αυτοί υποβληθούν στα εθνικά κοινοβούλια, ώστε οι αντίστοιχες κυβερνήσεις να τους αλλάξουν και κατόπιν να τους εγκρίνουν οι βουλευτές!

Οι διορισμένοι γραφειοκράτες της ΕΕ, αυτοί οι μισητοί χρυσοκάνθαροι με τους αστρονομικούς μισθούς που δεν δίνουν λόγο σε κανέναν για τις πράξεις τους εναντίον των λαών της Ευρώπης, καθιερώνονται και επίσημα έτσι ως υπάλληλοι του Τέταρτου Ράιχ που είναι ανώτεροι από τους αντιπροσώπους που εκλέγουν οι υπόδουλοι στη Γερμανία λαοί της Ευρώπης! Πλήρης εξευτελισμός της εθνικής ανεξαρτησίας και της εθνικής κυριαρχίας των ευρωπαϊκών κρατών.

Πηγή: "Πριν"
Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ