Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Μαϊντανο-βερίκοκο...

Ο κύριος αυτός, εκ δεξιών του Αντώνη Σαμαρά, είναι ο Γεωργιάδης. Ο κύριος Γεωργιάδης.Ο κύριος Γεωργιάδης είναι αυτός που από υπουργός του ακροδεξιού κόμματος των υμνητών του Μεταξά, του ΛΑ.Ο.Σ., επί κυβέρνησης του τραπεζίτη Παπαδήμου, προόδευσε. Εν τω μεταξύ προηγήθηκε η μετεγγραφή του στη ΝΔ.
Ο κύριος αυτός, ο Γεωργιάδης, είναι τώρα ένας κοτζάμ υπουργός Υγείας.
Ο κύριος Γεωργιάδης πιστός στο καθήκον να υπηρετεί τον πολίτη με το μοναδικό τρόπο που εκείνος γνωρίζει, είχε πιάσει και χτες στασίδι, ως αρέσκεται, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
Ο κύριος αυτός - ο Γεωργιάδης ντε - κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνομιλίας (σ.σ.: εννοείται ότι στην περίπτωση του κυρίου Γεωργιάδη κάθε χρήση της λέξης «συνομιλία» γίνεται καθ' υπερβολή) με εκπροσώπους...
του Σωματείου Εργαζομένων της Πολυκλινικής Αθηνών, αγανακτισμένος από το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι όχι μόνο τον ξεφτίλισαν αλλά προσέτι και ότι αδυνατούν να αντιληφθούν την ιαματική πρακτική του «λουκέτου» που μεθοδεύεται στην Πολυκλινική Αθηνών, τους απευθύνθηκε με τα παρακάτω υγειονομικά λόγια:
«Επρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο»...
Αυτά ήταν τα λόγια του Γεωργιάδη. Του κυρίου - μην ξεχνιόμαστε - Γεωργιάδη. Που εκτός του να κάνει τον τηλεοπτικό μαϊντανό, οι γνώσεις του επί της χλωρίδας επεκτείνονται μέχρι και τα βερίκοκα.
Ο χαριτόβρυτος αυτός υπουργός, ο εκλεκτός των Σαμαρά και Βενιζέλου, που με την ίδια ευκολία θα μπορούσε (ή μήπως θα έπρεπε κιόλας;) εκτός από την υπουργία επί των θεμάτων Υγείας του ελληνικού λαού να διατηρεί και το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εργασίας, δεν είναι απλώς υπουργός. Είναι και κάτι ακόμα. Είναι και κύριος...