Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ξέσπασε ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης του "902" όταν κατά την διάρκεια της εκπομπής του δέχτηκε από κυβερνητικούς μηχανισμούς φασιστική λογοκρισία (Βίντεο)

Ξέσπασε ο παρουσιαστής του δελτίου της τηλεόρασης του «902» όταν κατά την διάρκεια της εκπομπής που μετέδιδε του επιβλήθηκε από την κυβέρνηση φασιστική λογοκρισία.

Συγκεκριμένα ενώ αναμετέδιδε το πρόγραμμα της ΕΡΤ το οποίο έδειχνε ζωντανά την μεγαλειώδη πορεία που γινόταν, και φιλοξενούσες συνεντεύξεις συνδικαλιστών και άλλων, έπεσε το σήμα του σταθμού.
Ηταν η στιγμή που ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ, Αρβανιτίδης κατάγγειλε την απόφαση να τεθούν σε διαθεσιμότητα πέντε επιστρατευμένοι εκπαιδευτικοί που απεργούσαν...
σήμερα (Δείτε το βίντεο της καταγγελίας και της αντίδρασης του παρουσιαστή) όταν χάθηκε το σήμα.

Για λογοκρισία παρόμοια με αυτή που έχει εφαρμοστεί απ’ το μετεμφυλιακό καθεστώς, την δικτατορία του Μεταξά και του Παπαδόπουλου είναι αυτή που υπάρχει σήμερα τόνισε ο παρουσιαστής της τηλεόρασης του «902».

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

 «Κάτω τα μέτρα φίμωσης του λαού! Το ΚΚΕ καταγγέλλει την ενεργοποίηση των μηχανισμών της κυβέρνησης εναντίον του σταθμού «902». Η DIGEA έκοψε στον αέρα το δελτίο ειδήσεων του «902» που αναφερόταν στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση. Την ίδια στιγμή και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) απειλεί με κυρώσεις τον «902», γιατί συνεχίζει να αναμεταδίδει την εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της ενημέρωσης του λαού. Τις ίδιες απειλές εξαπολύει η κυβέρνηση προς κάθε άλλο μέσο ενημέρωσης που μεταδίδει προγράμματα εργαζομένων της ΕΡΤ. Καλούμε το λαό να αντιπαλέψει την πολιτική της κυβέρνησης και τους μηχανισμούς του κράτους. Τα σχέδια φίμωσης του λαού, του λαϊκού κινήματος και των εργαζομένων στην ΕΡΤ δεν θα περάσουν. Να παρθεί τώρα πίσω η αντιδραστική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ».