Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Εκπυρσοκρότησε όπλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Ενώ ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη 
Το όπλο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο νομό Θεσσαλονίκης Αντώνη Γρέγου εκπυρσοκρότησε το μεσημέρι της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14.50 στο counter της εταιρείας  Aegean, με πτήση της οποίας ο βουλευτής θα ταξίδευε στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, την ώρα που άδειαζε το όπλο για να το παραδώσει στους υπεύθυνους της εταιρείας, όπως ορίζεται από τη σχετική διαδικασία, το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα χτύπησε στο έδαφος.

Ο ίδιος ωστόσο ισχυρίζεται ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε στα χέρια υπαλλήλου της εταιρείας.

Σύμφωνα με τη σχετική διαδικασία το όπλο απασφαλίζεται, αδειάζεται, σφραγίζεται σε φάκελο και...
παραδίδεται στον πιλότο μέχρι την προσγείωση του αεροπλάνου. Κατόπιν το παραλαμβάνει ο ιδιοκτήτης του.

Από το συμβάν ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός και ο βουλευτής στη συνέχεια επιβιβάστηκε στην  πτήση 510 της Aegean με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

ΔΗΜΑΡ: Η Πολιτεία να ελέγξει τις άδειες οπλοφορίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

“Δεν υπάρχει μέρα που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μην προκαλούν με την ακραία συμπεριφορά τους, αλλά και τη συνολικότερη στάση τους. Τη μία είναι η προσπάθεια να μετατρέψουν το κοινοβούλιο σε αρένα, την άλλη είναι η επίθεση σε ανυπεράσπιστο οδηγό, την επόμενη είναι οι επιθέσεις κατά μεταναστών.

Τελευταίο κρούσμα η εκπυρσοκρότηση όπλου βουλευτή της Χρυσής Αυγής! Με αφορμή και αυτό το περιστατικό, καλούμε την Πολιτεία να ελέγξει τις άδειες οπλοφορίας που έχουν οι βουλευτές της, δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς εμπλέκονται σε υποθέσεις που αφορούν την ίδια τη δικαιοσύνη” επισημαίνει η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό.

Από enet