Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Θα έρθει λέει στην προανακριτική "αν του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις στην Αμερική"

Θ α έρθει λέει στην προανακριτική "αν του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις στην Αμερική".
Πρόταση:
Επικήρυξη, έκδοση διεθνούς εντάλματος, σύλληψη κατά προτίμηση σε δημόσιο χώρο, και...
βίαιη προσαγωγή στην ανάκριση.
Να σου πω εγώ αν τολμάει να ξεστομίσει πάλι τέτοια φράση..

Από The Bloopers Team μέσω Σίβυλλα, μοντάζ Γρέκι

Υπόμνημα θα στείλει στην Προανακριτική ο Γ. Παπανδρέου
Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αποφασίσει να αποστείλει υπόμνημα στην Επιτροπή, όπως ανέφεραν συνεργάτες του, απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα πράξει ο πρώην Πρωθυπουργός αν προσκληθεί από την Επιτροπή να καταθέσει.

Οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου επιβεβαίωσαν την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πρώην πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής, που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες για αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, χωρίς, ωστόσο, να αναφερθούν στο περιεχόμενο της συνομιλίας. Δεν επιβεβαίωναν, όμως, όσα φέρεται να είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης σχετικά με τις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού.

Οι πληροφορίες αυτές κάνουν ορατό το ενδεχόμενο να μην παραστεί τελικά στην Προανακριτική Επιτροπή την προσεχή Τρίτη ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου για να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, καθώς βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία, κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό να καταθέσει ενώπιον της Προανακριτικής την ερχόμενη Τρίτη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε θετικά, λέγοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να καταθέσει, όμως διευκρίνισε ότι αν οι υποχρεώσεις του στις ΗΠΑ δεν του επιτρέψουν να παραστεί αυτοπροσώπως, θα καταθέσει υπόμνημα προς τα μέλη της Προανακριτικής.
 
Πηγή: ΑΜΠΕ

Από enet