Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ποινική δίωξη στους τέσσερις συλληφθέντες στην Κοζάνη - Aυτή η μεθοδευμένη και σχεδιασμένη "πολιτική" γεννάει την τρομοκρατία - Βασανιστήρια στο "ευρωπαϊκό κεντροδεξιό μέτωπο"- Ηθικοί αυτουργοί...


"Επέμβαση" με πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας στο
λαιμό και στη μπλούζα ενός από τους συλληφθέντες
Ποινική δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διάπραξη ληστείας από κοινού κατά συρροή, αρπαγή από κοινού και παράνομη οπλοφορία ασκήθηκε σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων για τη χθεσινή διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Οι τέσσερις φερόμενοι ως δράστες κατηγορούνται επίσης για διακεκριμένες φθορές, χρήση πλαστού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, αντίσταση, διατάραξη ασφάλειας των συγκοινωνιών και απλή σωματική βλάβη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το Σάββατο στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης και...
πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.

Με εισαγγελική διάταξη, οι αστυνομικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία τους, ενώ έκαναν γνωστό ότι σε βάρος δύο εκ των συλληφθέντων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή σε οργάνωση. Οι δύο τελευταίοι αναμένεται να μεταχθούν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για την εκτέλεση των ενταλμάτων.

Και στις τέσσερις φωτογραφίες της αστυνομίας είναι εμφανή τα τραύματα στο πρόσωπο των φερόμενων ως δραστών, κυρίως στα μάτια, ενώ σε μία από αυτές έχει χρησιμοποιηθεί πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας για να «χαθούν» τραύματα στο λαιμό.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό των τεσσάρων ασύλληπτων δραστών της διπλής ληστείας συνεχίζονται.

Από enet 

Aυτή η μεθοδευμένη και σχεδιασμένη "πολιτική" -με πλήρη συγκάληψη των δικαστών- γεννάει την τρομοκρατία! 

Δεν πρόκειται για προσβολή κάθε έννοιας αστικού κράτους δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πρόκειται για σφαίρα στην καρδιά της αστικής δημοκρατίας! Κι οι ένοχοι έχουν ανθρώπινα δικαιώματα. Όμως, όλα είναι ενταγμένα σ΄ένα σχέδιο τρομοκράτησης του λαού, αλλά και του πολιτικού συστήματος.

 Ο πολίτης όμηρος των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων Υπηρεσίας. 

Το πολιτικό σύστημα (συνολικά η αντιμνημονιακή αντιπολίτευση) όμηρος στην στρατηγική της έντασης που έχουν επιλέξει τ΄ αφεντικά της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Ποιος διανοούμενος, ποιο πολιτικό κίνημα μπορεί πλέον να μιλάει ελεύθερα και να μην το ταυτίζει το μνημονιακό κατοχικό σύστημα με την τρομοκρατία; Η επιτυχία αυτής της πολιτικής είναι γεγονός!...

Διαβάστε περισσότερα στη Σίβυλλα

Βασανιστήρια στο "ευρωπαϊκό κεντροδεξιό μέτωπο"
Στις αρχές της δεκαετίας του '80, ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Άγκυρα, Ρόμπερτ Στράους-Υπέ, επιχείρησε να αντιπαρέλθει τις αιτιάσεις του συγγραφέα Χάρολντ Πίντερ περί του είδους της δημοκρατίας στην Τουρκία με τον παρακάτω αφορισμό: 

"Για όλα τα θέματα υπάρχουν πολλές διαφορετικές γνώμες".

 Για να εισπράξει την απάντηση του Πίντερ:

 "Όχι, όταν έχουν τυλίξει με ηλεκτρικό σύρμα τα γεννητικά σου όργανα". 

 Η πάγια πλάνη ή (σωστότερα) η εφιαλτική πρόφαση ενός υπό συγκρότηση "κράτους έκτακτης ανάγκης" πως απαιτούνται "ειδικά μέσα" για την ανακοπή εκρύθμων καταστάσεων, ισοδυναμεί με την απόλυτη απόκλιση των αντιλήψεων ήδη πριν από την εκκίνηση της αντιπαράθεσης. ...

Διαβάστε περισσότερα στη ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΑ ΚΙΡΚΗ

Ηθικοί αυτουργοί> Σαμαράς, Κουβέλης, Βενιζέλος. 
Από τον Βασίλη Μπόνιο 
Oι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης είναι ηθικοί αυτουργοί του άγριου ξυλοδαρμού των φερόμενων μελών των "Πυρήνων της Φωτιάς". 

Τα καλόπαιδια της αστυνομίας του Δένδια που ψηφίζουν μαζικά "Χρυσή Αυγή" έβγαλαν όλη τη μαγκιά τους στους συλληφθέντες από τους οποίους ο μεγαλύτερος είναι μόλις 25 χρόνων.

 Αφού τους σάπισαν στο ξύλο, τους παρέδωσαν στην συνέχεια στους Γεραφάντηδες και τους Λιάτσους της παρα-κρατικής τηλεόρασης των φαύλων προσλήψεων. 

Το κρόουλ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ έσπευσε να σημειώσει "φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου" κάτω από τη φωτογραφία του νεαρού Ρωμανού-μόλις 20 χρόνων. 

Αυτή η προβοκάτσια των Γεραφέντηδων και των Θωμόπουλων συμπίπτει με την αποκάλυψη του Φουαντ αλ Ζαγιατ στην Γιάννα Παπαδάκου σύμφωνα με την οποία η ελληνική Δικαιοσύνη δεν τον είχε ποτέ καλέσει να καταθέσει για τις μίζες που μοίραζε στις εγχώριες πολιτικές συμμορίες. Σημειώνουμε ότι οι Βενιζέλος-Λοβέρδος ήταν οι υπερασπιστές των Τσοχατζόπουλου-Παπαντωνίου στην περίφημη Εξεταστική την οποία έσπευσε με την ψυχή στο στόμα να την κλείσει ο γραφικός Τραγάκης ενώ σήμερα ο Τσοχατζόπουλος βρίσκεται στη φυλακή.

Καλούμε τον συγκυβερνήτη Βενιζέλο ο οποίος πριν δυο χρόνια τιμούσε με την παρουσία του την αποφοίτηση της κόρης του από την Νομική Θεσσαλονίκης να μας πει εάν είναι περήφανος, σαν πατέρας και πολιτικός, για την στραπατσαρισμένη μούρη του 20χρονου από τους άνδρες της αστυνομίας της οποίας και ο ίδιος ηγείται. Τον καλούμε να μας πει εάν είναι περήφανος και συνειδησιακά εφησυχασμένος από την συμβολή του στην τότε απαλλαγή Τσοχατζόπουλου-Παπαντωνίου.

Αλήθεια κε Βενιζέλο, ποιος είναι πιο επικίνδυνος τρομοκράτης: O 20χρονος Ρωμανός που είδε τον συμμαθητή του Γρηγορόπουλο να πέφτει νεκρός από τις σφαίρες του Κορκονέα η μήπως οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης και οι πολιτικοί τους προιστάμενοι οι οποίοι παρείχαν επί δεκαετίες ασυλία στα πολιτικά καθάρματα που ήταν βουτηγμένα σε πάσης φύσεως μίζες και τα οποία μας έφτασαν ως εδώ και τώρα πλέον η κοινωνία βρίσκεται μια ανάσα από το αιματοκύλισμα; Μας ενδιαφέρει η απάντηση Βενιζέλου μια και οι Σαμαράς και Κουβέλης είναι εκτός συναγωνισμού. (Ο Κουβέλης είναι ένας θλιβερός κωλοτούμπας, ένας κοσμικός πάστορας, ανάξιος λόγου.)

Καλούμε λοιπόν τον Βενιζέλο να μας πει αν είναι περήφανος για την εικόνα της κυβέρνησής του στα πρόσωπα των 3 αυτών παιδιών που θα μπορούσαν να είναι και δικά του παιδιά.

Όσο για τον Δένδια ο οποίος πιστώνεται αυτό το σπουδαίο έργο των ξυλοδαρμών και βασανιστηρίων θα τον αφήσουμε στο έλεος του χρόνου, ο οποίος και σοφός και πανδαμάτωρ είναι. ...

Διαβάστε περισσότερα στο kourdistoportocali