Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ο αντιστασιακός Λοβέρδος

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε πως ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Παπακωνσταντίνου και η πρώην υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη ήταν οι υπαίτιοι για την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ. Μάλιστα, ο «αντιστασιακός» κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι υπήρχε σχέδιο του κ. Παπανδρέου προκειμένου η χώρα να εισέλθει με το ζόρι στο πρόγραμμα στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Τέλος, τόνισε πως στο σχέδιο αυτό αντέδρασαν τόσο ο ίδιος όσο και οι πρώην υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης και Άννα Διαμαντοπούλου.

 Όταν κάποιος ασχολείται με τον Λοβέρδο δε χρειάζεται να γράψει πολλά. Έχει πει τα πάντα μόνος του. Τα λέει ο Λοβέρδος στα παρακάτω βιντεάκια. Για το μακελειό που θα γίνει αν πειράξουν τον...
πρωθυπουργό του, Γιώργο Παπανδρέου, για το πόσο αυτός ο άγιος Παπακωνσταντίνου κουβαλούσε το σταυρό του Μνημονίου μόνος του, για το ότι αν δεν ακολουθηθεί αυστηρά το Μνημόνιο ο ίδιος θα έφευγε από την κυβέρνηση επειδή δεν αντέχει τις «νεφελώδεις» υπεκφυγές από τις υποχρεώσεις της Ελλάδας στους δανειστές της.

 Είναι μερικές μόνο από τις αποδείξεις του εγκλήματος. Κάποιες ακόμη μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του loverdos.gr χτυπώντας στην αναζήτηση της σελίδας του τη λέξη «Μνημόνιο». Όσο προλαβαίνετε, βέβαια, διότι συνήθως τέτοιου είδους ίχνη εξαφανίζονται. Οι λέξεις «ντροπή» και «αίσχος» έχουν γραφτεί και ειπωθεί τόσες φορές που πλέον έχουν χάσει κάθε αξία. Και για αυτούς, αλλά και για εμάς που ακόμη ανεχόμαστε τη γελοιοποίηση μας.

 
Από kartesios μοντάζ Γρέκι