Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

Παραιτήθηκε ο αδελφός του Κασιδιάρη μετά την αποκάλυψη ότι είναι έμμισθη η επιτροπή που διορίσθηκε

Κανονικά, λένε τα έγγραφα, πληρώνεται ο αδελφός του Κασιδιάρη, που διόρισε σε επιτροπή! [ΕΓΓΡΑΦΟ]
Μήπως μας λέει ψέματα;

Τελικά, μάλλον δεν είναι έτσι τα πράγματα, όπως μας τα λέει ο Ηλίας Κασιδιάρης, που διόρισε τον αδελφό του, Κωνσταντίνο, ως μέλος της Επιτροπής για τον έλεγχο των ιδιοτήτων και των τεχνικών χαρακτηριστικών των φορολογικών μηχανισμών και για τη χορήγηση άδειας καταλληλότητας για την χρησιμοποίησή τους.

Το θέμα αποκαλύψαμε πριν από 2 ημέρες στο planet-greece.

Ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης, είχε υποστηρίξει ότι είναι συκοφαντίες τα παραπάνω, κι ότι ο αδελφός του είναι στην επιτροπή αμισθί, χρησιμοποιώντας, μάλιστα λεξιλόγιο πεζοδρομίου για να πείσει για...
του λόγου το αληθές.

Όμως, τα στοιχεία που βρήκαμε και δημοσιεύουμε, στο planet-greece, άλλα λένε.

Ιδού η απόφαση που καθορίζει την αμοιβή του προέδρου, του γραμματέα και των μελών που απαρτίζουν κάθε επιτροπή.


120 ευρώ, διαβάζουμε οτι θα λαμβάνει ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη, Κωνσταντίνος, κάθε φορά που θα πατάει το πόδι του στην εν λόγω επιτροπή! Άρα τσάμπα, για την "μαμά πατρίδα" ΔΕΝ το κάνει....

Ποιος λέει ψέματα κύριε Κασιδιάρη, και ποιος είναι.... Καραγκιόζης;


Διόρισε τον αδελφό του ο Κασιδιάρης! [ΕΓΓΡΑΦΟ]
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής... ρεμούλας;

Άρχισε τους διορισμούς "ημετέρων" και η Χρυσή Αυγή, η οποία εκτός απ' όσους έκανε τον Αύγουστο μαζί με τον Τζαβάρα, συνεχίζει να βολεύει κι άλλους....

Όπως αποκάλυψε αρχικά το prezatv, μεταξύ των ονομάτων που ορίστηκαν μέλη της Επιτροπής για τον έλεγχο των ιδιοτήτων και των τεχνικών χαρακτηριστικών των φορολογικών μηχανισμών και για τη χορήγηση άδειας καταλληλότητας για την χρησιμοποίησή τους, φιγουράρει και εκείνο του... Κωνσταντίνου Κασιδιάρη.

Η απόφαση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 31 Αυγούστου (ΥΟΔΔ ΦΕΚ 414) και υπογράφει ο Γιάννης Στουρνάρας, αναφέρεται σε έγγραφο της Διεύθυνσης Οργάνωσης προς τα πρώτα τέσσερα Κόμματα της Αντιπολίτευσης που εκπροσωπούνται στη Βουλή για την υπόδειξη Εκπροσώπων, ειδικών τεχνικών, με ειδικές τεχνικές γνώσεις, καθώς και στα έγγραφα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΚΚΕ, της ΔΗΜΑΡ και της Χρυσής Αυγής με τα οποία ορίζονται οι εν λόγω εκπρόσωποι.

Έτσι, στην επιτροπή μεταξύ των ατόμων που διορίζονται είναι και ο Κωνσταντίνος Κασιδιάρης του Παναγιώτης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του planet-greece πρόκειται για τον ίδιο του τον αδελφό!

Ο Κασιδιάρης απαντά για τον διορισμό του αδελφού του
Με λεξιλόγιο πεζοδρομίου...

"Tα μέλη που μετέχουν στην συγκεκριμένη επιτροπή δεν αμείβονται", απαντά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος επικοινώνησε με το enikos.gr με αφορμή προηγούμενη ανάρτηση με θέμα τον διορισμό του αδελφού του Κωνσταντίνο Κασιδιάρη σε επιτροπή.

Ο Η. Κασιδιάρης, στην επικοινωνία που είχε με το enikos.gr επισήμανε ότι η επιτροπή "για τον έλεγχο των ιδιοτήτων και των τεχνικών χαρακτηριστικών των φορολογικών μηχανισμών και για τη χορήγηση άδειας καταλληλότητας για την χρησιμοποίησή τους" διενεργεί τον σχετικό έλεγχο δωρεάν και μας παρέπεμψε σε ανάρτησή που έκανε πριν από λίγα λεπτά στη σελίδα του στο Facebook.

"Κάποιοι καραγκιόζηδες διαρρέουν στο διαδίκτυο ότι... διόρισα τον αδερφό μου! Δε λένε ότι πρόκειται για τη μοναδική επιτροπή του ελληνικού δημοσίου που ο "διορισμένος" δεν παίρνει ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ, αλλά διενεργεί συγκεκριμένο τεχνικό έλεγχο ΔΩΡΕΑΝ. Να δούμε τι άλλη μλκ...α θα ανακαλύψουν τα όργια της παραπληροφόρησης", γράφει στο Facebook.

Από επίπεδο όμως.... Άξιος!!!


Παραιτήθηκε ο αδερφός του Κασιδιάρη από την Διακομματική Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών
Μετά την αποκάλυψη ότι τα μέλη της Διακομματικής Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών λαμβάνουν αποζημίωση, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση από τη Χρυσή Αυγή όπου μας γνωστοποιείται ότι παραιτήθηκε ο αδερφός του Κασιδιάρης από την εν λόγω επιτροπή :

Για τον δήθεν… «διορισμό» του αδερφού Κασιδιάρη

Ακόμη και ο πλέον ηλίθιος μπορεί να δει ότι η απόφαση Σταϊκούρα (31/7/2012) περί μηνιαίας αποζημίωσης με 150 ευρώ των μελών της Διακομματικής Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών έπεται 9 ημέρες της αποστολής του σχετικού εγγράφου της Χρυσής Αυγής (23/7/2012).

Κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον αρμόδιο υπάλληλο του ΥΠ.ΟΙΚ. πριν τις 23/7/12 ενημερωθήκαμε ότι τα μέλη της εν λόγω επιτροπής συμμετέχουν σε αυτήν ΑΜΙΣΘΙ. Ούτε παρατρεχάμενοι του Σταϊκούρα είμαστε για να γνωρίζουμε ότι θα αποφάσιζε να σπαταλήσει κι άλλο δημόσιο χρήμα άνευ λόγου, ούτε κοιμόμαστε και ξυπνάμε πάνω από τη «Διαύγεια», ούτε μας κοινοποίησαν – ως όφειλαν – οι αρμόδιοι του υπουργείου την εν λόγω απόφαση.

Ούτως ή άλλως ήταν αδύνατο να λάβει οποιαδήποτε αμοιβή ο Κωνσταντίνος Κασιδιάρης του Παναγιώτη, καθώς δεν είχε δηλώσει, ούτε του είχε ζητηθεί Α.Φ.Μ. ή αριθμός τραπεζικού λογαριασμού, κατά την σύντομη επικοινωνία που είχε με τον αρμόδιο υπάλληλο του υπουργείου, απ’ την οποία είχε προκύψει ότι θα συμμετείχε αμισθί στους σχετικούς ελέγχους.

Για λόγους ηθικής τάξεως πάντως, ο Κασιδιάρης Κωνσταντίνος του Παναγιώτη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από την εν λόγω επιτροπή με έγγραφο που απεστάλη στο υπουργείο οικονομικών, το οποίο και δημοσιοποιούμε.