Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

To βαθύ παρακράτος ...ζει και βασιλεύει ! Να το χαίρεστε κύριοι της Κυβέρνησης!

Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο ...και εκεί που λειτουργούν δημοκρατίες, ανεξαρτήτως πολιτικών και κομματικών θέσεων, αντιθέσεων και επιθέσεων, εκεί που κυριαρχεί η δημοκρατία του πλουραλισμού των απόψεων και θέσεων ...έχουν μια αρχή. Το κράτος να έχει μια συνέχεια! Στην Ελλάδα έχουμε το αντίστροφο. Το παρακράτος και μάλιστα το βαθύ να είναι το μόνο που έχει συνέχεια ! Βέβαια δεν είναι αυτοφυές !

Το συντηρούσαν και τον συντηρούν οι πολιτικοί, το mediaκό σύστημα, γιατί είναι το μόνο που μπορεί να κάνεις βρώμικες δουλειές!

Ετσι μπορεί σε περιόδους προεκλογικής αβεβαιότητας...
να χαλαρώνει ...να δουλεύει έρποντας και γλείφοντας περιμένοντας μήπως βρεθούν άλλα "αφεντικά" να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αλλά άμα δει ότι τα πρώην αφεντικά μπαίνουν ξανά στην εξουσία αρχίζει να αναπτερώνεται!

Και αρχίζει την βρώμικη δουλειά, και μη ωφέλιμη, ούτε για την πολιτική τους ούτε για το κράτος, που ξέρει να κάνει. Βέβαια δεν θα την έκανε από το σπίτι του γιατί εκεί θα είχε και τις συνέπειες. Την κάνει μέσα από τους μηχανισμούς του κράτους. Και αυτό το θεωρεί μαγκιά.

Και πιστεύει ότι έτσι είναι κυρίαρχο. Μέχρι να βρεθεί! Αν θέλετε να πάει μπροστά ο τόπος μαζέψτε το. Δεν μπα να κάνετε 100 μνημόνια ! Όσο αυτοί οι μηχανισμοί ...συντηρούνται δεν γίνεται τίποτα και κράτος δεν θα υπάρξει ποτέ σε αυτό τον τόπο.

Τουλάχιστον ας εκσυγχρονιστούν από αυτή την πλευρά οι νέοι κυβερνώντες. Και τίποτα δεν σας προσφέρει και καταστροφικά δουλεύει καθώς αποτελείται από φελλούς ...και βρυκόλακες !