Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Επίθεση Πάγκαλου σε «μαλλιαρούς Μαυρογιαλούρους» που έβγαλαν τις γραβάτες

Σκληρή επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε εκ νέου ο Θεόδωρος Πάγκαλος στους νέους βουλευτές που δε φορούν γραβάτα (!) στο Κοινοβούλιο με άρθρο του στα «Νέα».

Συγκεκριμένα, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστηρίζει πως η γραβάτα στο Κοινοβούλιο ήταν θέμα αρχής, «σεβασμού προς αυτούς που μας είχαν στείλει εκεί να τους εκπροσωπούμε.

Ολοι χωρίς εξαίρεση οι άρρενες εκπρόσωποι των κομμάτων σε όλα χωρίς εξαίρεση τα πάνελ της εποχής είναι ξεκούμπωτοι και καμία γραβάτα...
δεν καλύπτει τους χυδαίους, μαλλιαρούς, ιδρωμένους με σπυράκια εν πάση περιπτώσει κάθε είδους σβέρκους και λαιμούς τους».

Προσθέτει μάλιστα πως τα τελευταία χρόνια αρχής γενομένης από τον Συνασπισμό διάφοροι εμφανίζονταν χωρίς γραβάτα, ελάχιστοι χωρίς σακάκι. Δεν φοβόταν κανένα. Δεν υπήρχαν πια οι τρομεροί πρόεδροι που θα σε ειρωνεύονταν από το ύψος της έδρας εξαναγκάζοντας σε ευπρεπή συμπεριφορά.

Παράλληλα επισημαίνει πως ακόμη και πρώην υπουργοί με δεκαετείς και βάλε θητείες πέταξαν στον αέρα το ντεκολτέ τους για να μαζέψουν ψήφους. «Φτου σας μπαγάσηδες Μαυρογιαλούροι. Φτου σας ψηφοθήρες και γλοιώδεις λαοπλάνοι».

Με χιουμοριστική διάθεση, μάλιστα, υποστήριξε πως «αν και ο ίδιος έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την πολιτική, ωστόσο θα έβρισκε πολύ δελεαστική μία πρόταση να ηγηθεί του κόμματος της γραβάτας».

Από newpost

Τα παραπονάκια του Πάγκαλου
Ο Θ. Πάγκαλος εξέφρασε τα παραπονάκια του μέσω twitter.. 

"Το κόμμα με αγνόησε τελείως από τη στιγμή που εγκατέλειψα τη Βουλή", είπε χαρακτηριστικά ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής.. 

Δείτε τι άλλα ωραία είπε..


Από το trelokouneli