Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Εμφύλιος στο Ευαγγελικό μνημονιακό ΚΟΔΗΣΟ... Έβγαλαν μαχαίρια Σκανδαλίδης και Διαμαντοπούλου...

Ρήγμα άνοιξε ανάμεσα στον Κ. Σκανδαλίδη και στην Αννα Διαμαντοπούλου  για την έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Α´ Αθήνας.

Λίγες ημέρες έπειτα από τις εκλογές,
η  Ελπινίκη Νικολακοπούλου υποψήφια στην Α Αθήνας (κατετάγη 19η) κατέθεσε στο πρωτοδικείο αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψήφων. Η διαφορά Σκανδαλίδη - Διαμαντοπούλου σύμφωνα με το πρωτοδικείο είναι 512 ψήφοι.

Η αίτηση για επανακαμέτρηση δηλητηρίασε τις σχέσεις των δύο στελεχών αλλά το κλίμα έγινε...
πολύ χειρότερο από τα παραπολιτικά που δημοσιεύτηκαν.

Η αντίδραση  Σκανδαλίδη ήταν πολύ σφοδρή. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: «Ο λαός της Αθήνας για τέταρτη συνεχόμενη φορά με εξέλεξε πρώτο βουλευτή. Εδώ και μερικές μέρες επιχειρείται μια αδιανόητη και παράλογη σπέκουλα για δήθεν λάθη για εκπρόθεσμες επανακαταμετρήσεις από τρίτους για "ηθικούς νικητές" και άλλα γλαφυρά.

Δεν συνηθίζω ούτε να κρύβομαι ούτε να εκπροσωπούμαι από τρίτους ούτε να λειτουργώ με διαρροές. Παρακαλώ να σταματήσει πάραυτα η σπέκουλα γιατί κάνει ανυπολόγιστη ζημιά στην παράταξη τη στιγμή που ενωμένη πρέπει να δώσει τη μάχη της Αθήνας για να αυξήσει τα ποσοστά και τις έδρες της».

Η Α. Διαμαντοπούλου απέφυγε να απαντήσει δημόσια. Πάντως έχει τοποθετηθεί από τον πρόεδρο του  Ευ. Βενιζέλο, υπεύθυνη για την Α´ Αθήνας, όπου για να εκλεγεί δεύτερος βουλευτής στις εκλογές της 17ης Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αυξήσει το ποσοστό του κατά 2 μονάδες.

Από το "press-gr" μέσω "Σίβυλλα"