Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Βιτσιόζοι βιασθέντες

Λιγότερο σεξ κάνουν οι Έλληνες από την στιγμή που επιβλήθηκε το μνημόνιο. Στην έρευνα δεν μετέχουν οι μνημονιακοί πολιτικοί οι οποίοι βιάζουν καθημερινώς 11 εκατομμύρια πολίτες.

Οι πιο βιτσιόζοι από τους βιασθέντες στις εκλογές θα προτιμήσουν ξανά τα κόμματα που εκτρέφουν αυτούς τους πολιτικούς. Το κακό είναι ότι τον βιασμό δεν τον υφίσταται μόνο ο βιτσιόζος ψηφοφόρος αλλά και αυτός που δεν νιώθει καθόλου ευχάριστα όταν τον βιάζουν.

Είναι δυνατόν, ωρύονταν η ομάδα προπαγάνδας του mega, να μην εφαρμόζει ο υπουργός άνευ παιδείας τον νόμο που ψήφισε...
η πλειοψηφία της βουλής;

Θα μου πεις, έχουν ένα δίκιο. Εδώ η πλειοψηφία της βουλής έχει ψηφίσει την παράδοση της χώρας με δώρο τους κάτοικους της στην τρόικα και αυτός ο νόμος εφαρμόζεται.

Μήπως η καούρα που τους έπιασε δεν είναι για τον Μπαμπινιώτη αλλά για το ενδεχόμενο να μας μπουν τίποτα περίεργες ιδέες και να θέλουμε να μην εφαρμοστεί κανένας νόμος από αυτούς που με πλειοψηφία ψηφίστηκαν καταδικάζοντας στην απόγνωση τους πολίτες;

Ο Αντωνάκης ο Σφουγγαράκης είπε ότι θα καταργήσει το χαράτσι για τα ακίνητα και στην θέση του θα βάλει άλλους φόρους.

Δηλαδή το θέμα μας είναι η ονομασία του φόρου ή ότι τον πληρώνουμε;

Αν το πει ενιαίο τέλος ο Αντωνάκης, ή ενιαία αρχή ο Μπένι ο φορολάτρης θα αλλάξει κάτι σε εμάς;

Και τι πρωτότυπο είπε ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης για αυτόν τον φόρο; Ότι θα ενοποιήσει τους φόρους στα ακίνητα και θα είναι ένας. Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα. Το ίδιο δηλαδή που θέλει να κάνει και ο Μπενίτο.

Το ίδιο που έχουν δεσμευτεί και οι δύο στην τρόικα ότι θα κάνουν. Απλά και κατανοητά.

Τα κανάλια και τα κόμματα ενόψει των εκλογών προσπαθούν να γίνουν περισσότερο χρυσαυγίτες από την ίδια την Χρυσή αυγή. Σπέρνουν τον φόβο, βρίσκουν «εχθρούς» - εύκολα θύματα για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες, για να τους ξεγελάσουν από τους πραγματικούς ενόχους της δυστυχίας τους, για να έρθουν ως λυτρωτές τους.

Για δέκα χρόνια, λέει ο Τόμσεν, θα συνεχιστεί η λιτότητα στην χώρα. Τόσα θα χρειαστούν για να αποκτήσει ανταγωνιστικότητα η χώρα.

Αν σκεφτεί κανείς ότι οι προβλέψεις τους είναι υπεραισιόδοξες ας περιμένουμε καμιά 25αριά χρόνια. Και τότε θα αναφωνήσουν οι σωτήρες μας: «Κοίτα να δεις, μόλις έμαθαν οι πολίτες να μην τρώνε, πέθαναν. Τι κρίμα!»

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση φροντίζει αυτούς που έχουν πληγεί περισσότερο από την πολιτική της.

Έτσι μειώνει τον συντελεστή φορολόγησης για αυτούς που έχουν εισόδημα πάνω από 60 χιλιάδες και αυξάνει τον συντελεστή στους μόνιμα ευνοούμενους που έχουν εισόδημα κάτω από 20 χιλιάδες.

Α! θα πληρώσουν και κάτι λαμόγια που είναι απλοί εργαζόμενοι με 500 ευρώ το μήνα.

Χάλια πάει και η Ισπανία. Μα με ανεργία 25% και μισθούς μικρότερους της Ελλάδας δεν έχει ανταγωνιστικότητα;

Θα βγούμε από την κρίση, είπε η κόρη του επίτιμου. Βέβαια την μόνη κρίση που ένιωσε η κόρη του επίτιμου είναι η δημοσκοπική για το δημιούργημα της.

Επιστολή με τις υπογραφές τους έστειλαν άλλοι τρεις τέως διαγραμμένοι βουλευτές της ΝΔ. Τελικά οι επιστολές με υπογραφή έχει γίνει θεσμός στην ΝΔ. Ήταν να μην κάνει την αρχή ο Αντωνάκης.

Άνοιξε το επάγγελμα των ταξιτζήδων μένοντας ερμητικά κλειστό. Ήταν θέμα αρχών του τσεκουράτου υπουργού. Όπου οι αρχές μεταφράζονται σε κάποιες χιλιάδες ψήφων.

Να υπενθυμίσω ότι τα Μικρά Μεγάλα Εγκλήματα την Κυριακή θα εγκληματήσουν εντύπως στο «Χωνί».