Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Απαγωγή Σαμαρά-Βορίδη ετοιμάζουν καλαματιανοί αντιεξουσιαστές που πίνουν μπάφους και παίζουν προ!

Χαμός στη Καλαμάτα. Ντόπιοι αντιεξουσιαστές, με τη συνδρομή συντρόφων τους από τα Εξάρχεια, αλλά και από την Ιταλία-οι τελευταίοι καταφθάνουν καμουφλαρισμένοι σε αλβανικά πούλμαν- ετοιμάζονται να απαγάγουν τον Αντώνη Κομανέτση.

Το προφίλ των απαγωγέων, σύμφωνα με ασφαλίτικες πληροφορίες που δημοσιεύουν παπαγαλάκια της Αστυνομίας, συμπληρώνεται και από την μανιώδη χρήση καλαματιανής φούντας η οποία είναι 3α, στην οποία επιδίδονται...
οι νεαροί λάτρεις του Μπακούνιν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κομανέτσης, μεταβαίνει στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας μαζί με τον υπουργό Υποδομών κ. Μ. Βορίδη, για να παραστούν στα εγκαίνια της νεότευκτης γέφυρας στην περιφερειακή όδο της Καλαμάτας.

Κουβαλάει μαζί του και το περίφημο μυστρί του Πατακού που βλέπαμε στα αγαπημένα μας χουντικά Επίκαιρα.

Ιδού πως περιγράφει το "ΒΗΜΑ" τη κάθοδο του φοβερού διδύμου των ΤΡΙΝΙΤΑ στη κόλαση του Άδη:

Με την επίσκεψή του αυτή, ο Σαμαράς θα σημάνει ουσιαστικά και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και γίνεται από την ιδιαίτερη πατρίδα του για συμβολικούς λόγους.

Με βάσει τις πληροφορίες που υπάρχουν, ομάδες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και μέλη αριστερών οργανώσεων, φέρονται να προετοιμάζουν σκηνικό έντασης με αποδοκιμασίες κατά του προέδρου της Ν.Δ.

Στην περιοχή το κλίμα ήδη είναι τεταμένο και οι τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους, ότι εάν γίνει το παραμικρό κατά του κ. Σαμαρά, θα υπάρξει σκληρή απάντηση.

«Θα γίνει κόλαση, εάν σημειωθεί το παραμικρό» λένε χαρακτηριστικά και δηλώνουν αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν την επίσκεψη του πρόεδρου της Ν.Δ. και δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, σε περίπτωση που επαληθευτούν οι φήμες.

Είναι η πρώτη φορά, μετά την ψήφιση του δεύτερου μνημονίου, που ο πρόεδρος της Ν.Δ. κάνει περιοδεία, σε μια περίοδο που ήδη διαμορφώνεται κλίμα έντασης ενόψει και των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου, εναντίον όσοι στήριξαν τη συμφωνία στη Βουλή.

Από το kourdistoportocali