Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Συνελήφθη ο άνδρας που εισέβαλε στη ΔΟΥ και φώναζε «Π⓪ύστηƍ€ς, δεν πρόκειται να μου πάρετε το σπίτι»

Συνελήφθη ο άγνωστος άνδρας, που λίγο νωρίτερα είχε εισβάλει σε εφορία της Αγίας Παρασκευής και αφού πυροβόλησε 5 φορές στον αέρα τράπηκε σε φυγή.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν στον τρίτο όροφο του κτιρίου, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στην εφορία επικράτησε πανικός, αφού πολύς κόσμος βρισκόταν εκεί όταν συνέβη το περιστατικό. Ο 74χρονος άνδρας εισέβαλε στον τέταρτο όροφο στη ΔΟΥ, πυροβόλησε 5 φορές και φώναζε...
«Π⓪ύστηƍ€ς δεν πρόκειται να μου πάρετε το σπίτι», επιδεικνύοντάς τους το κατασχετήριο τράπεζας. Παράλληλα, φώναζε «Κλέφτες! Απατεώνες, όλα μου τα πήρατε».

Αυτόπτες μάρτυρες λένε επίσης, πως ο άνδρας παραληρούσε λέγοντας πως σήμερα είναι η επέτειος απελευθέρωσης της Καλαμάτας και της Δωδεκανήσου.

Στη συνέχεια κλείστηκε στον τρίτο όροφο, ενώ τρία άτομα κλειδώθηκαν στην ταράτσα περιμένοντας να συλληφθεί ο δράστης. Στο σημείο έφτασαν διαπραγματευτές και τελικά ο άνδρας συνελήφθη μετά από 1.30 ώρα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας κρατούσε στο χέρι του ένα χαρτί κατάσχεσης και ζητούσε να λυθεί η υπόθεσή του.

Αυτή την ώρα έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου διενεργείται προανάκριση.



Συνελήφθη ο 70χρονος που φώναζε «κλέφτες» και πυροβόλησε με καραμπίνα στην ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής
Συνελήφθη ο 70χρονος που πυροβόλησε με την καραμπίνα του στην ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής λίγο μετά τις 11 το πρωί. Δεν υπάρχουν τραυματίες ούτε όμηροι. Τέσσερις φορές πυροβόλησε ο δράστης φωνάζοντας «κλέφτες κλέφτες». Οι εργαζόμενοι μαζί με τους πολίτες ανέβηκαν στην ταράτσα του κτιρείου για να προστατευθούν. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 70χρονος δράστης άρχισε να πυροβολεί ξαφνικά καθώς περίμενε λίγα λεπτά στην ουρά για να εξυπηρετηθεί. Λίγο αργότερα ταμπουρώθηκε στην ΔΟΥ, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία. Το περιστατικό προκάλεσε τον πανικό στους εργαζομένους και τους παρεβρισκόμενους πολίτες.
Από newpost